Skip to main content

4 iulie. Numirea Consiliului de Administraţie al Radioului este neconstituţională

 
radio romania
radio romania

Sursa foro: Mediafax
Sursa foro: Mediafax

Publicitate

NEREGULI. Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, ieri, că hotărârea Parlamentului privind numirile în noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) nu a fost constituţională, scrie Mediafax. Curtea Constituţională a constatat că nu s-au respectat prevederile privind nominalizarea candidaţilor în funcţie de algoritmul politic şi de ponderea grupurilor parlamentare.

CC: Numirile din Consiliul de Administraţie al SRR, neconstituţionale


MURDOCH VREA TIME WARNER. Rupert Murdoch, care deţine deja unul dintre cele mai mari grupuri de media din lume (format din companiile 21st Century Fox şi News Corporation), şi-ar fi manifestat interesul pentru a cumpăra Time Warner, un alt conglomerat internaţional de media, notează Mediafax, preluând o informaţie din huffingtonpost.com.

Rupert Murdoch vrea să cumpere Time Warner şi să creeze un colos de media


SHOW NOU LA KANAL D. Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu vor prezenta împreuă o emisiune nouă la Kanal D. Este vorba de programul O iubire de-o vară, din 28 iulie, un show matrimonial care va fi prezentat la piscină, scrie wowbiz.ro

Vandici si Varciu au devenit COLEGI de munca! Ieri se iubeau, azi formeaza cel mai nou cuplu de prezentatori tv! Din 28 iulie, la Kanal D, cei doi vor prezenta un late night show matrimonial... la piscina


STUDIU. Aproape jumătate din populaţia rurală a României (47%) "se află" pe internet şi acoperă toate segmentele de vârstă, iar 80% dintre ei "sunt pe Facebook", potrivit unui studiu al agenţiei de media Starcom MediaVest România transmis ieri Mediafax. Potrivit studiului, Facebook este este principalul canal folosit de românii din mediul rural, după Google Search.

STUDIU: 47% dintre românii care locuiesc la sate "sunt pe internet", iar 80% dintre ei au cont de Facebook


RĂPIRI. Doi jurnalişti ucraineni ai postului de televiziune Hromadske TV, răpiţi luni de insugenţi proruşi, au fost eliberaţi miercuri, a anunţat acest post de televiziune, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, notează Mediafax. Jurnalista Anastasia Stanko şi cameramanul Ilia Bezkaravainîi nu au fost trataţi cu violenţă de către insurgenţi. "Ei nu ne-au bătut, nici nu ne-au torturat, doar ne-au ameninţat", a afirmat Stanko.

Doi jurnalişti ucraineni răpiţi de insurgenţi proruşi au fost eliberaţi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus