Skip to main content

Georgică Severin, şeful comisiei de cultură din Senat: I-am cerut demisia doamnei Georgescu, dar nu pentru că m-ar fi jignit, ci pentru că a afirmat că un post TV ar fi protejat

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Senatorul Georgică Severin, preşedinte al comisiei de cultură din Senat, a declarat la Realitatea TV că i-a cerut public demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu, după ce postul de ştiri a publicat o serie de înregistrări cu aceasta.

„Am cerut public demisia doamnei, dar nu pentru că m-ar fi jignit pe mine sau alţi colegi parlamentari ci pentru că domnia sa a făcut o serie de afirmaţii cum că un post TV ar fi protejat. Cum că s-ar face diverse presiuni. În acelaşi timp am văzut în înregistrări că domnia sa vorbeşte de nişte laptopuri. Este ceva total incompatibil cu funcţia pe care o are. Aceste lucruri sunt suficient de grave încât să-i cer demisia”, a spus senatorul Georgică Severin.

„Numai că nu trebuie să uităm un lucru. Consiliul Naţional al Audiovizualului este autoritate de reglementare, funcţionează în baza unor directive europene, iar membri ei nu pot fi demişi decât în condiţiile în care ar deveni incompatibili sau ar fi condamnaţi. Din acest punct de vedere, activitatea de control parlamentar se referă doar la discuţia raportului CNA şi în sensul apribării bugetului. Noi nu o putem demite”

Realitatea TV a prezentat aseară două înregistrări cu preşedintele CNA, Laura Georgescu.

„M-a forţat jigodia de Georgică Severin să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de…aşa. Înţele gi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez… Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?”, spuneLaura Georgescu, conform înregistrării. 

Într-o altă înregistrare, Laura Georgescu încearcă să obţină o sponsorizare de cinci laptopuri. „Nu suport să iau bani din instituţie să rezolv problemele”, spune Laura Georgescu.

Găsiţi înregistrările AICI

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    314 persoane au votat deja pentru demisie. cea mai votata petitie a saptamanii!
    http://www.petitieonline.com/signatures/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna/
  • Roibu Roibu
    Nu se va întâmpla nimic . " jigodia" de Georgica Severin nu va face nimic impotriva sclavei isLaura. Nici " boul" de Ghita nu va face ceva. Nu își permit ca in plină campanie electorală sa lase curtea fara cățea .poate dupa alegeri daca georgeasca mai supăra mult. Acum, buna rea, cu lătratul ei de cățea NF este utila PSD .
  • Livia Pila Livia Pila
    Domnule Severin, mai cereti o demisie. Caci nu doar cu doamna Georgescu ce se dovedeste o mahalagioaica ati dat-o in bara, ci si cu Stelian-Tanase-Infarct. Va asigur ca numitul are nevoie de o serioasa expertiza medicala. Nu la Cardiologie.

Trimite un comentariu

sus