Skip to main content

INTERVIU. Şerban Huidu: Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate. Cronica este un format foarte puternic şi poate merge înainte. După Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu, şi Mistreţu’ părăseşte Cronica

 
serban-huidu1
serban-huidu1

serban-huidu1

Publicitate

“Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate”, spune Şerban Huidu într-un interviu acordat Paginademedia.ro după plecarea de la emisiunea TV Cronica Cârcotaşilor a lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Keghş - Dezbrăcatu.

“Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate”, a spus Huidu.

Cum s-a ajuns la situaţia de acum?

“Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat direct. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum”, spune Şerban Huidu.

În afară de Mihai Găinuşă şi de Codruţ Kegheş, pleacă din echipă şi Mistreţu. Cei trei au un alt proiect, tot la Prima TV.

Emisiunea merge mai departe, spune Huidu.

Şerban Huidu, pentru Paginademedia.ro:

“Cronica Cârcotaşilor este un format foarte puternic şi poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satiră şi umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanări a societăţii, care se face prin intermediul umorului. Cronica se foloseşte de umor, dar să nu uităm că la bază este o emisiune de opinie.”

Interviul acordat Paginademedia.ro de Şerban Huidu:

Paginademedia.ro: Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcârcotaşilor?

Şerban Huidu: Vom stabili ce vom face în contiuare. Nu am vorbit cu altă televiziune.

Sunt anumite nume luate în calcul în locul lui Mihai Găinuşă şi al lui Codruţ Kegheş?
Povestea este mult mai complexă. Mişu nu era doar un prezentator de emisiune. El făcea mult mai multe. Avea un rol într-un angrenaj.

Cronica Cârcotaşilor este un format foarte puternic şi poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satiră şi umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanări a societăţii, care se face prin intermediul umorului. Cronica se foloseşte de umor, dar să nu uităm că la bază este o emisiune de opinie.

Nu m-am gândit la cineva anume pentru prezentare. Va trebui să mă gândesc, să văd ce putem face. Vor fi şi proebe. Contează foarte mult ca viitorii prezentatori să simtă emisiunea.

Cum va fi noua Cronică?
Nu pot să dau amănunte, dar formatul se va respecta. Vor fi şi rubrici noi, cum au fost în permanenţă. Dacă ne uităm la Cronica din acest an şi la o emisiune a acum trei ani, vei vedea că sunt diferenţe. S-a mai schimbat.

Ai discutat cu Cristian Burci, cu cei de la Prima, despre viitorul emisiunii?

Am vorbit. Au spus că mergem înainte. Problemele sunt însă mai complicate.

Ce fac ceilalţi oameni din echipă, Puştiu’, Mistreţu’?
Puştiu’ rămâne, Mistreţu’ merge cu Mişu. Toţi ceilalţi rămân, aşa mi-au spus.

Ruptura cred că a început mai demult

Cum s-a ajuns aici?

Ruptura aceasta cred că a început mai demult. Nu aş putea să spun mai multe, pentru că sunt implicat diresc. Cred că, de-a lungul timpului, s-au adunat mai multe frustrări, neîmpliniri, care au culminat cu situaţia de acum. Sunt mai multe subiecte care au dus aici, dar nu vreau să intru în detalii.

Vorba lui Mişu, “Toţi avem un loc sub soare.”

Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singură dată locul, iar dacă e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate. Nimic nu mă supără mai tare decât lipsa de loialitate.

Pe de altă parte, în viaţa mea au avut loc şi evenimente – accidentele – pe care nu le-am dorit.

Aţi încercat să vă împăcaţi?
Nu este vorba de împăcare, pentru că nu ne-am certat. Cum spuneam, mă deranjează lipsa de loialitate.

Este vorba de Kiss FM, unde ei au rămas, după ce tu ai plecat?
Eu nu le-am spus niciodată “plecaţi cu mine”. Faceţi ce vreţi. Nu puteam să le impun ceva.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    HUIDU are dreptate totusi, formatul e puternic, poate merge mai departe, dar nu cu prezentatori ca alex bogdan (total lipsit de "nebunie", fad, sters, nu tranteste dume ca huidu si nici nu are sclipiri gen gainusa, nu poate da replici haioase pertinente instant..si multe altele)
    s-ar fi potrivit Teo mai bine, hrubaru, mircea badea , (da, stiu :)) ) , sau dan helciug, tudor chirila, brenciu, ghyuri pascu, toni grecu....
  • adi adi
    nu comentez despre scindare, DAR noul prezentator e oribil (alex bogdan). a nu se intelege ca am ceva cu el, dar nu se potriveste si pace in formatul asta umoristic. nici bebelusa nu prea e de-acolo, sincer vorbind, dar pe ea o mai salveaza silueta si sarmul putin.. (mai ca te-ai uita). cat despre umorul viitor, emisiunea voastra e deja MAI SCUFUNDATA DECAT TITANICUL (DIN PACATE)
  • goe goe
    Nu stiu ce a fost intre ei. Eu privesc din afara si va spun doar ce vad: Huidu face tampenii. Gasca il sustine dar el nu vrea sa inteleaga ca lumea nu-l mai vrea. Putea sa ramana in umbra si daca nu-l mai vedeam pe sticla m-as mai fi uitat... dar dupa ce a aparut iar, am sarit peste post. Avem destule variante de tv sau radio. Iar emisiunile au ajuns departe de primele editii cand erau in vizor politicieni si alti oameni 'grei'.
  • Leontin Grigorescu Leontin Grigorescu
    Asa a zis Huidu ca asaneaza societatea, cu litere rosii? Pacat ca Huidu are marca Cronica Carcotashilor, pentru ca dupa divortul de Gainusha, Huidu ar fi fost nimerit sa realizeze emisiunea "Asa nu".
  • KlausRo KlausRo
    Huidu, sa-ti aduc aminte ca ai omorat cativa oameni fara sa fi tras la raspundere ? Ai macar respectul si nu-ti mai arata fatza pe net, esti un infect si pe deasupra nu ai adus nici un plus Cronicii.
  • mircica mircica
    Ai perfecta dreptate. Huidu e foarte orgolios si are impresia ca el e marea vedeta, buricul pamantului. Nu a inteles si nu a acceptat situatia in care nu mai trebuia sa fie in prim plan la radio si la TV. Plecarea de la kiss s-a intamplat dupa un timp in care se tot baga in vorba dimineata, iar ceilalti doi se simteau in plus. Si facea niste glume...vezi cea despre Ozana Barabancea, de exemplu. Singura care l-a urmat a fost Oana, colaboratoarea lui de "suflet". Iar la Cronica de la tv, trebuia el sa se bage mereu in seama. De aia si audientele au fost proaste. Productia emisiunii costa dublu fata de cea live de la Mondenii, de exemplu. Cei care au ales sa plece de la emisiune, s-au saturat sa fie tratati ca slugile unui individ cu probleme psihice clare.
  • VOVA VOVA
    "ardelenii aia faini de la...". Nu mai spune ? Serios ? Aia fara audienta ? Prietene, totul este audienta. Punct.
  • Alex Alex
    Cronica era buna la inceputurile ei in primii 5-6 ani, pe urma au inceput s-o ia razna, cu subiecte repetitive si fixatii (imitarea lui Vadim ca nebun in fiecare emisiune). De atunci nu m-am mai uitat. Si-o luasera prea mult in cap si a devenit o ciorba reincalzita. Ar fi trebuit sa se opreasca la timp si nu sa ajunga la mizeriile astea!
  • arnold arnold
    Pacat de aceasta emisiune!Eu o urmaresc cu placere de fiecare data!Am crescut cu emisiunea Cronica Carcotasilor!Este cea mai veche emisiune de umor din Romania!Nu-mi pot imagina Prima TV fara Gainusa,Dezbracatu, Bebelusele,etc. Emisiunea Striscia la notizia de pe Canale 5 este in Italia din 1988 si are mare succes si in prezent.Mi-as dorii ca aceasta emisiune sa mai fie cel putin 15 ani de acum incolo in aceiasi formula!
  • vasilescu vasilescu
    Mihai Gainusa il vad a fi un om echilibrat si cinstit, dar si foarte talentat ! In schimb, acest Huidu un excrement al societatii romanesti, se da deranjat de faptul ca unii colegi nu-l mai suporta si ca s-au saturat de caracterul sau infect ! Huidu ar trebui sa-i multumesca lui Gainusa ca l-a mentinut `` radio&tv star ``. Fara Gainusa , acesta scursura n-ar fi rezistat mai mult de 2-3 ani ! Si inca ceva , sa-ti fie rusine bai Huidu fata de Cordut Keghes, caruia i-ai interzis sa-si foloseasca pe radio, numele de scena ``Dezbracatu `` ( ai cerut bani pentru asta, boule ) .Daca erai un om cu suflet si tineai la mediul creativ, lasa-i deoparte tot felul de contracte si clauze idioate ! Sa-ti fie rusine mai porcule si incearca sa nu-i mai amagesti si pe ardelenii aia faini de la Epic Show !
  • ioana ioana
    Radioul( 21 sau Kiss ) si nu Prima/Burci a fost norocul lui Huidu . Si cei mai multi bani au venit de la nemti care l-au platit mult peste performante ,dovada ca acum nu-i mai are sa-si tina oamenii aproape astfel incat sa treaca peste iesirile lui in decor . Abia acum i se vede valoarea de "om de televiziune" unde totul e al lui : brandul lui,numele lui ,angajatii lui ,banii lui ,dar echipa care a construit numele nu a mai vrut sa fie a lui. Echipa care a consacrat numele ,ca nu putem spune ca bebelusele sau fata aia blonda sau baiatul cu plete reprezinta spiritul carcotasilor . Si nu ,nu cred ca e ca la masterchef unde postul poate produce vedete .Cronica era o emisiune de autor. Nici In gura presei nu poate fi facuta de Banica JR.. Cred ca s-a inchis un capitol in tv indiferent ce planuri de emisiuni au ceilalti . E mai greu in zilele astea cu net in buzunar si pe varf de munte sa mai ai un "debut" la peste 40 de ani si sa ai si audienta la publicul tanar,comercial sau cum se mai numeste .Nici Brenciu nu mai are . De Bendeac nu mai zic nimic . O sugestie : noul Dezbracatu sa fie Andreea Raicu ...2,3 puncte de rating ar fi asigurate daca s-ar dezbraca .
  • Andrei Andrei
    Nu cred ca huidu este mai mult decat o capusa. Ma mir ca au rezistat oamenii aia pe langa el atat de mult timp.
  • parerea mea parerea mea
    Daca Huidu ar avea talentul literar, cultura si umorul lui Gainusa, as fi 100% de accord cu el. Unde are oricum dreptate este ca s-au acumulat frustrari.
    Pentru situatia existenta as zice ca 80% din vina ii apartine, in calitate de manager/producator.
    Cheia intelegerii se gaseste in plecarea de la Kiss. Daca le-a oferit o optiune lui gainusa& dezbra si acestia nu l-au urmat, atunci este vina lor. daca insa Huidu a decis singur ca pleaca, fara a discuta sau le da alte optiuni celorlalti, nu se poate supara pe cei care au ramas.
    Oricum Huidu, daca avea maturitatea necesara, ar fi intuit aceste lucruri si ar fi incercat sa discute, sa medieze, eventual sa lase de la el, avand in vedere cat au suferit ceilalti ca sa fie alaturi de el.
    Daca nu facea acest lucru din intelepciune, macar din pricepere manageriala trebuia sa o faca. Cronica a avut success pentru ca cei doi se completau foarte bine, fiecare stiind ceea ce celalalt habar nu avea. Niciunul dintre ei separat nu va putea egala succesul pe care l-au avut impreuna. Iar acest lucru nu sunt sigur ca Huidu l-a acceptat (de intels cred ca a reusit sa o faca).
    Din pacate asa se intampla cand orgoliul si infumurarea iti coordoneaza viata.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Pun pariu ca nu a fost vorba de bani. Huidu a facut o chestie super-urata cand i-a interzis lui Codrut sa foloseasca pseudonimul de Dezbracatu' la Kiss FM. Plus multe altele pe care Huidu le-a facut, si au tras si altii ponoasele, in mod egal. Aici ma refer la accidentele lui, la toate razboaiele pe care le-a purtat etc.
  • andrei andrei
    bine zis Mircea!

Trimite un comentariu

sus