Skip to main content

Oana Dobre, la Digi 24 în departamentul de investigaţii al campaniei România furată

 
oana dobre
oana dobre

oana dobre

Publicitate

Oana Dobre, jurnalist cu 14 ani experienţă, vine la Digi 24. La postul deţinut de RCS, Oana Dobre este reporter în departamentul de investigaţii, care se ocupă de proiectul România furată, lansat în luna martie de Digi24.

Campania îşi propune să dezvăluie marile afaceri păguboase. Departamentul de investigaţii special lansat pentru acest proiect este condus de jurnalista Oana Despa. 

CARTE DE VIZITĂ. Oana Dobre lucrează de 14 ani în presă. Ea a început ca reporter pe domeniul politic la Curentul. După patru ani, Oana Dobre a devenit reporter special la Evenimentul zilei, unde a avut şi cinci deplasări în zona de război precum Irak şi Afganistan.

După EVZ, jurnalista a intrat în televiziune şi a lucrat la Realitatea TV şi, ulterior, la Antena 3, unde a fost colaborator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Daca zici ceva de rau de rcs esti automat pesedist?Deci e adevarat ca Digi24 trage in PSD?Vedeti ca va dati de gol.
  • jony jony
    Dormi linistit! Vine si randul tau.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Mult succes, Oana ! Dar mi se pare ca ea a lucrat si in radio, la Buzau parca.
  • ioana ioana
    Campania celor de la Digi24, Romania furata, e foarte, foarte buna.Orice profesionist in plus este binevenit, iar Oana mie mi se pare ca stie meserie.Buna achizitie, Digi 24
  • Ionescu Ionescu
    Mariana, dacă te țineai de treabă, te păstrau. :)
  • pringles pringles
    nu pot sa imi imaginez o persoana mariana reala...daca gandeste in acest mod inseamna ca tara asta este trista...sper totusi (nimeni nu ar trebui sa spere la asa ceva intr-o tara normala) ca este un postac platit sa comenteze pe site-uri pentru propaganda psd-ista!
  • mariana mariana
    Proasta alegere a facut dupa parerea mea. Sa fii sclav intr-o televiziune care nu da doi bani pe angajati si sa stai cu morcovul in c.r ca peste 6 luni nu o sa iti mai fie prelungit contractul sunt doar doua dintre multele dezavantaje de care poti sa BENEFICIEZI cand esti angajat RCS-RDS, la cea mai echilibrata televiziune de stiri ce face rating de te bufneste rasul.
  • Catalin Tudor Catalin Tudor
    e o excelenta ziarista ce merita tot ce-i mai bun.Ii doresc mult succes si o felicit pt toata activitatea ei(poate mai putin pt cea din Intact)

Trimite un comentariu

sus