Skip to main content

VIDEO. Prima TV a lansat castingul pentru Utopia

 
Utopia
Utopia

UtopiaPrima TV anunţă lansarea castingului pentru cel mai nou reality-show. Utopia este un experiment social în care 15 oameni vor porni de la zero. Timp de un an, ei vor locui împreună şi vor încerca să creeze lumea perfectă.

Publicitate

Postul de televiziune a achziţionat formatul internaţional Utopia, de la compania de producţia Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother şi The Voice).

Show-ul se desfăşoară pe o perioadă de un an şi implică 15 participanţi care vor încerca să creeze o societate perfectă din aproape nimic. „15 persoane vor crea o societate nouă din nimic. Fără încălzire, fără instalaţii, fără toalete, fără legi, fără reguli. Provocarea este să-ţi creezi propria societate utopică într-un an”, arată un promo difuzat în Olanda, ţara care a şi început să difuzeze formatul din luna ianuarie.

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deţine formatul. România este a cincea ţară care a cumpărat show-ul, după Germania, Olanda, Turcia şi Statele Unite.

Înscrierile pentru casting se fac pe site-ul www.utopiatv.ro.

" target="_blank">

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dumitrescu ivete dumitrescu ivete
    Orice schimbare in viata buna sau rea trebuie privita ca o provocare care trebuie sa fie un progres Daca asa este privita viata e mai usoara si mai frumoasa Totul este trecator Numai sufletul ramane Trebuie ss svem grija ca acest suflet sa se dezvolte sa nu trecem degeaba prin viata E pacat
  • cornel cornel
    Si care este miza sau cistigul
  • jucaria stricata jucaria stricata
    Simt asa un pic de infumurare in comentariul tau.E normal ca fiecare din cei veniti la casting si care au facut parte din grupul acela de opt persoane,sa se cramponeze de ceva.In viata nu merg toate fir,si cred ca si in legiunea straina daca ai fi fost cu siguranta exista situatii in viata care te pun in dificultate.Cred ca asta este si farmecul show-lui,altfel ar fi facut casting doar pentru supravietuitori in jungla...Se cauta oameni cu caractere diferite,cu meserii variate,mai mult sau mai putini pregatiti pentru asa asa ceva,altfel nu ar mai fi spectacol si publicul se va uita la o emisiune de bricolaj combinata cu una despre cum sa fi un bun cercetas...Infumurarea ta ,vine oare din siguranta ca ai fost ales deja concurent?Din cate stiu,si crede-ma ca stiu,mai sunt cateva etape de selectie.Personal,daca as fi in locul producatorilor,fara sa par interesanta,as baga printre cei 15 indivizi,vreo doi care nu se pricep la nimic...
  • jucaria stricata jucaria stricata
    Simt asa un pic de infumurare in comentariul tau.E normal ca fiecare din cei veniti la casting si care au facut parte din grupul acela de opt persoane,sa se cramponeze de ceva.In viata nu merg toate fir,si cred ca si in legiunea straina daca ai fi fost cu siguranta exista situatii in viata care te pun in dificultate.Cred ca asta este si farmecul show-lui,altfel ar fi facut casting doar pentru supravietuitori in jungla...Se cauta oameni cu caractere diferite,cu meserii variate,mai mult sau mai putini pregatiti pentru asa asa ceva,altfel nu ar mai fi spectacol si publicul se va uita la o emisiune de bricolaj combinata cu una despre cum sa fi un bun cercetas...Infumurarea ta ,vine oare din siguranta ca ai fost ales deja concurent?Din cate stiu,si crede-ma ca stiu,mai sunt cateva etape de selectie.
  • DelClau DelClau
    Daca ai fi avut sa si termini "stadiu militar",toate aceste oprelisti,ti s-ar fi parut superflue...Inca incerc sa costientizez , ca "Utopia" a fost aleasa ca tinta de predilectei,pntr toti Romanii...
  • DelClau DelClau
    Desi eu nu am nici o sansa (chiar daca mi-ar place sa fiu ales),ma bucur totusi ca pemit sa traiesc cu ochii mintii,acst "experiment SF".Totusi chiar si eu sunt inconjurat de SF,de3ori pe saptamana,iar zilnic incerc sa-mi depasesc limitele!
  • Iulian Iulian
    m-am inscris si am fost chemat la casting pt utopia. am fost un grup de 8 persoane din care 3 fete... am vorbit liber despre cum vedem aceasta "incercare". fiecare a inceput sa se craponeze de cate ceva, toti aveau ideei dar nici unul habar nu avea ce se va intampla cu el... cred ca nici unul din ei (din aceea grupa) nu au stat prea mult sub cerul liber, nu au stat in ploaie ore in sir, nu au dormit in zapada sau intr-o capita cu fan la un loc cu soarecii si nu au idee cum e sa te trezesti dimineata cu fata inghetata si plina de roua... peste toate in mod sigur nici unul din ei nu a stat departe de familie si lipsit de ceea mai mica urma de civilizatie sau cofort prea mult timp... nu inteleg cum si cat vor rezista, nu inteleg ce vor sa demonstreze... dar.. vom vedea... :)

Trimite un comentariu

sus