Skip to main content

Şefa CNA, Laura Georgescu, chemată mâine la DNA

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, este aşteptată miercuri la DNA, pentru a da declaraţii în urma plângerii penale formulate de PPDD, scrie realitatea.net.

Alături de Georgescu sunt aşteptaţi la CNA şi ceilalţi membri ai CNA, relatează Realitatea TV.

Narcisa Iorga, unul dintre membri CNA, a scris pe pagina sa de Facebook că va merge joi la DNA în calitate de martor. Ea promite că va spune "tot" la audierea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oleg oleg
    a invatat ceva tehnici de santaj de la nea tatulici...
  • Justitiarul Justitiarul
    Interesant, aia mica si rea se pare ca a intrat in vizor si ea. Poate se curata in sfarsit CNA-ul de toate leprele.

    http://www.petitieonline.com/premierul_victor_ponta_sa_ceara_monicai_gubernat_sa_publice_cv-ul
  • Justitiarul Justitiarul
    Dupa Georgeasca, urmeaza si Monica Gubernat, aia despre care vorbea Georgeasca ca stie pe unu cu niste laptop-uri si daca nu vrea... Dupa stiinta mea, asta se cheama traffic de influenta.
  • georgica georgica
    o sansa mica mica minuscula sa ramana acolo?????? la DNA ,ziceam... e decat o litera diferenta D in loc de C .....
  • @Miahip @Miahip
    Ei si ce daca pleaca Georgeasca de la CNA? Institutia asta va sta tot la fel de prost la capitolul activitate. De fapt, institutia asta nici nu ar trebui sa existe dat fiind faptul ca activitatea ei (amenzi abuzive) e absolut lamentabila. Cine crede ca CNA-ul se purifica dand-o afara numai pe Georgeasca se inseala. Daca tot e sa se "purifice" prin plecarea ei de la CNA, ce-ar fi s-o insoteasca si Narcisa Iorga (super bine cotata in CNA, foarte prost vazuta in ochii poporului) care a contribuit activ la suspendarea fortata a Laurei Georgescu doar ca sa vina (cel mai probabil) in locul ei la presedintia CNA . Dar asta ramane de vazut. Nimic in tara asta nu se face de buna voie, ci manat de interese.
  • Mihaip Mihaip
    DEMISIA! Nu avem nevoie de limbaj de mahala in CNA ! Functia nu e mostenire de la parinti si nici mijloc de imbogatire . Sau nu aveti ce face daca va dati demisia ? Cine e Laura Georgescu fara CNA ?

Trimite un comentariu

sus