Skip to main content

Titlurile zilei în cazul CAS-Ponta-Băsescu: Cum au picat oralul “ca la MTO” premierul şi ministrul finanţelor. Bomba cu CAS, aruncată de la un Palat la altul.

 
Adevarul Basescu - Ponta
Adevarul Basescu - Ponta

Adevarul Basescu - Ponta

Publicitate

Adevărul şi Gândul au încercat variante mai creative în cazul întâlnirii, pe tema reducerii CAS, dintre Traian Băsescu, pe de o parte şi Victor Ponta şi ministrul finanţelor Ioana Petrescu, de cealaltă parte.

Bomba cu CAS, aruncată de la un palat la altul, scrie Adevărul. Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au contrat pe efectele reducerii CAS cu 5 puncte procentuale şi pe acoperirea necesarului de finanţare pe anul viitor, notează ziarul

Cum au picat oralul “ca la MTO” premierul României şi ministrul Finanţelor, titrează gândul.info.

Publicaţia online explică şi ce înseamnă MTO: în eng. medium term budgetary objective

Gândul: Faza întâlnirii a constituit-o momentul în care Traian Băsescu i-a spus premierului că „avem şi MTO care înseamnă 5-6 miliarde”. Victor Ponta s-a blocat, neştiind cum să răspundă la o asemenea „provocare” economică.

Alte titluri din presa scrisă şi din online pe această temă. De notat că subiectul nu există pe site-urile Antena3.ro şi RomaniaTV.net.

Evenimenul zilei: "Ioana Petrescu s-a făcut de râs la Cotroceni"

România liberă: "Reducerea CAS de la 1 octombrie, tot mai puţin probabilă. Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta nu au reuşit să ajungă la o înţelegere în privinţa reducerii CAS cu 5% de la 1 octombrie."

Digi 24: “Bădăranul” şi “Mincinosul” – nou război între preşedinte şi premier. Declaraţii în oglindă

Realitatea.net: Negocieri imposibile pe tema CAS. Băsescu: "Avem şi MTO-ul...". Ponta: "Poftiţi?"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Oare de ce paginademedia nu a avut o abordare similara pentru alte subiecte, cum ar fi cazul Bercea-Basescu? Pentru ca nu serveste stapanului, evident!!!

Trimite un comentariu

sus