Skip to main content

VIDEO. Dan Diaconescu revine, tot în direct, dar la România TV

 
dan diaconescu
dan diaconescu

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Dan Diaconescu, realizator TV şi fondator al partidului care îi poartă numele, revine pe TV cu propria emisiune, după o absenţă de mai bine de un an şi jumătate.

El a primit spaţiu de emisie la postul România TV şi va începe să realizeze emisiunea Dan Diaconescu În Direct, după cum anunţă televiziunea de ştiri printr-un promo.

Astfel, Diaconescu îşi va relua, de mâine, „transmisiunile-maraton” timp de „şapte nopţi din şapte”, potrivit promo-ului difuzat de România TV.

„532 de zile au trecut de când Nici nu ştii ce pierzi”, anunţă postul de ştiri.

Reamintim că Dan Diaconescu a rămas fără postul său de televiziune, OTV, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să-i retragă licenţa pentru neplata unor amenzi. Diaconescu a avut câteva tentative de a relansa OTV-ul, prin preluarea unor licenţe din România şi prin lansarea unui post la Vatican, dar fără succes (detalii AICI).

Promo-ul România TV, cu sprijinul agenţiei de monitorizare mediaTRUST:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Banciu Stefan Banciu
    ma bucur f.mult pt. ca in sfirsit vedem adevarate emisiuni , cum numai Diaconescu stie sa faca . Cui nu-i place e buna regula sa controleze telecomanda inainte , nu cumva sa nu functioneze , in felul asta sa nu mai vad DESTEPTI care se vaita ca nu le place .
  • Cetatean Cetatean
    OTV si RTV, aceeasi mizerie. Pam-pam! Pai cum era vorba aia: cine se aseamana se aduna,nu?!
  • cata cata
    intre orele 23-06
  • petre petre
    bravo , in sfarsit revine DD , asa da !!! bravo rtv ai adus cel mai bun realizator tv din romania... sa moara toti fraierii de ciuda !!!
  • mile mile
    macar e original
  • Andrei Andrei
    Corect ar fi fost "Dan Diaconescu Direct", nu "in Direct". Parca asta e numele lui. Sa ne respectam, ce naiba.
    Si sper ca RTV-ul sa aiba soarta OTV-ului. Hai noroc!
  • @ma_uit @ma_uit
    bai daca tot te lauzi ca te uiti la OTV (judecand dupa numele tau) ia zi-mi si mie daca a aflat DD unde e ascunsa Elodia? sau poate stii tu in calitate de telespectator fidel...faceti pe-a detectivii ca altceva nu stiti sa faceti
  • ma uit la OTV si nu mi-e rusine ! ma uit la OTV si nu mi-e rusine !
    nu zau ? hai bai nulitate absoluta sa ne masuram in cultura generala in stiinte politice ,in doctrine si-n ce doresti tu .asa scrii baliverne si asta pentru ca sigur nu stii cum se invarte pamantul.
  • Thor Thor
    Textul corect pentru promo ar fi fost: „532 de zile au trecut de când «emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta»”. http://oi60.tinypic.com/29xhzza.jpg

    N-au pic de imaginație cei de la promo de la Răitaru...
  • @Alex @Alex
    Poate o fi vreo gluma de-a lor si ar fi bine sa fie asa. Ala sa ramana in Italia ca de el si de emisiunile lui mondene de la Zero(barat)TV s-a tot saturat lumea.
  • daiconescu daiconescu
    `Ponta & Ghita au nevoie de pulimea votanta de la OTV. DDD este omul ideal pentru aceasta miscare... aduce prostimea telespectatoare OTV sa voteze PONTAX , dupa care va merge cativa anisori la mititica.
  • ion ion
    Cum am mai spus de cateva luni incoace: Romania OTV. Tot sub umbrela lui Ghita o sa reintre "on air" si Dobrovolsky & Mihaiu, de la fostul radio Guerrilla.
  • Alex Alex
    Ati observant ca nu se specifica ora? O fi 24? O fi 23? Sau 20? Ori 1:00? Dar poate 21:00? Halal promo! Halal Romania tv!

Trimite un comentariu

sus