Skip to main content

Care sunt cei mai vizibili candidaţi la Preşedinţie, în funcţie de apariţiile în media

 
Victor ponta
Victor ponta

Publicitate

Sursa: România liberă
Sursa: România liberă

Premierul Victor Ponta conduce în topul apariţiilor în media, cu un total de 7.431 de apariţii, fiind urmat de Klaus Iohannis – 4.773 de apariţii şi de Cristian Diaconescu – 1816 apariţii, relevă o analiză realizată de Mediafax Monitorizare.

Monitorizarea, realizată în perioada 11-17 august, a vizat apariţiile şi menţiunile în 150 de titluri de presă scrisă, la 8 posturi de radio şi 13 de televiziune, precum şi pe 1.244 site-uri, pentru 11 candidaţi sau potenţiali candidaţi la Preşedinţie.

Datele obţinute relevă că premierul Victor Ponta a avut 145 de apariţii în presa scrisă, 94 la posturi de radio, 447 la posturi TV şi 6.745 pe site-uri, atât din postura de şef al Executivului, cât şi din cea de lider politic.

Pe locul al doilea în top se situează Klaus Iohannis, candidat al Alianţei Creştin – Liberale, cu 44 de apariţii în presa scrisă, 71 la radio, 250 la TV şi 4.408 pe site-uri.

Iohannis este urmat de Cristian Diaconescu - fost candidat PMP, în prezent independent - cu 31 de menţiuni în presa scrisă, 13 apariţii la radio, 250 la televiziune şi cu 1.816 stiri pe site-uri.

La mare distanţă se situează Călin Popescu Tăriceanu, cu un total de 861 de apariţii sau menţiuni în presa scrisă, la radio, la televiziune şi pe site-uri, urmat de Monica Macovei (candidat independent) – 584 de apariţii, Kelemen Hunor (candidat UDMR la Preşedinţie) – 204 apariţii, Dan Diaconescu – 117 apariţii, Ioan Ghise (candidat independent) – 53 de apariţii, Szilagy Zsolt – 39 de apariţii (una la radio şi 38 în on-line) şi Gheorghe Funar – 28 de apariţii, toate pe site-uri.

Ultimul loc este ocupat de Viorel Cataramă – 18 apariţii, majoritatea în on-line şi niciuna în presa scrisă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cotea cotea
    ...nu ai ce alege , sunt o adunatura de animale imbuibate avide dupa putere si bani, Romania este o tara blestemata care nu va fi niciodata capabila sa se conduca singura ,lighioanele care o populeaza sunt incapabile sa o conduca......
  • iulia iulia
    http://infoinsider.ro/2014/09/23/odihneste-te-dracula-candidatul-surpriza/

Trimite un comentariu

sus