Skip to main content

Mircea Solcanu va realiza Draga mea prietenă la Kanal D, alături de soţia lui Mădălin Ionescu

 
draga mea prietena
draga mea prietena

draga mea prietena

Schimbare la emisiunea Draga mea prietenă, de la Kanal D. Emisiunea va avea doi noi prezentatori când se întoarce din vacanţă, anunţă WowBiz.ro. Este vorba despre Mircea Solcanu, fost realizator la Acasă TV, şi de Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, de la WowBiz.

Emisiunea va debuta de la 1 septembrie şi va fi difuzată de luni până vineri de la ora 10.00.

Aceasta este a trei schimbare a prezentatorilor de la lansarea emisiunii, în august 2011. Iniţial, producţia a fost prezentată de Gabriela Cristea, iar un an mai târziu aceasta a fost înlocuită de cuplul de actriţe Cristina Cioran şi Paula Chirilă (detalii AICI).

Paula Chirilă va continua colaborarea cu Kanal D în cadrul show-ului Discote-K, în timp ce Cristina Cioran a ajuns la final de contract cu postul de televiziune.

Mircea Solcanu a fost prezentator al Poveştirilor de Noapte alături de Cabral până în luna februarie a acestui an. El a fost dat afară după ce a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi (detalii AICI). La momentul respectiv el a prezentat scuze publice în legătură cu mesajul postat. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    oribil!!!!!aduceti
    actriteledinnou
    diferenta-este-imnensa
  • elena elena
    Ei da,uite ca mai sunt si telespectatori care se bucura sa-l vada iar pe micul ecran pe Mircea Solcanu si imi place chiar si noua prezentatoare! decat s-o vad pe fosta Cristina Cioran
  • dana-elena dana-elena
    pacat ca nu mai sunt fetele,ele erau sufletul emisiunii!eu,personal,am renuntat sa ma mai uit la aceasta emisiune!draga mea prietena,nu e dragul meu prieten,daca vroiati o emisiune ptr persoanele cu alte inclinatii sexuale,trebuia sa ii schimbati si numele!rusine kanal d ca nu ati intrebat si telespectatorii,in fond,ptr ei sunt create ,gresesc?????
  • ela ela
    Oribil!!!!! Solcanu a cui prietena e!?!! O sa se uite turcii la ei!!
  • Cornelia Cinca Cornelia Cinca
    Mircea Solcanu ,te iubesc pt.marea ta calitate de a fi prietenul celor ce nu pot vorbi!!!!!!Stiu si cred din tot sufletul ca cei ce iubesc animalele ,,iubesc si oamenii!!!!!Sunt total de acord cu tot ceea ce faci ,spui si gandesti in legatura cu nenorocita de lege care le da dreptul sa macelareasca mii si mii de catei!!!!!!!!
  • Cornelia Cinca Cornelia Cinca
    Sunt incantata sa vad ca ati schimbat prezentatorii caci deja nu ma mai uitam la emisiune nici cand prezenta "pretioasa "de Gabi Cristea si nici cand prezentau "fetele"care isi dadeau ochii peste cap ,fie ca era cazul,,,fie ca nu!!!! Cu Mircea si Siscanu ma simt foarte bine cand privesc emisiunea ,sunt modesti ,spontani ,simpatici ,,foarte pe faza si nu ma plictisesc deloc cu ei.De dragul lui Mircea raman pe post chiar si in timpul reclamelor (numai ca sa ii fie lui bine si pt.ca el sa ramana cat mai mult timp prezentator!!!)Doresc viata lunga emisiunii si prezentatorilor Solcanu si Siscanu !!!!!!!!!
  • cornelia cornelia
    Era emisiunea mea preferata,pt care lasam orice aveam de facut.asteptam sa inceapa.... Cand am vazut prezentatorii,am incercat sa ma uit poate ,poate.Chiar daca nimeni nu e de neinlocuit in cazul asta nu functioneaza.DEZASTRU! Aduceti fetele inapoi daca vreti sa salvati emisiunea!!!!!¡
  • Laura Laura
    Vorbele lui Solcanu: „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi”! Sa va fie rusine domnilor de la Kanal D ca platiti un astfel de specimen (bolnav putin spus) sa ne irite zilnic. O pereche "reusita", pentru o emisiune devenita acum de toata jena! Rusine!
  • 76gfd 76gfd
    Haaa, din titlul articolului prima data am inteles ca Madalin Ionescu e sotia lui Mircea Solcanu :)))
  • geo geo
    Asteptam sa le vedem la Kanal D si pe nevasta ori pe amanta lui Christian Sabbagh ...craiul care si-a expus viata personala la tv...cu impacari si cu despartiri...
  • andrei andrei
    am asteptari de la protv si primatv. antena 1 si kanal d merg pe circ in continuare, la un alt nivel...
  • gicu gicu
    O alegere PERFECTA,un GAY si o PARASUTA.SOLCANU e cel care dorea familiei ANGHEL( familia copiluilui omorat de caini),sa i moara si al 2 lea copil.Iar SISCANU e o VAGABOANDA transformata in DOAMNA!Turcii au facut o alegere de RAHAT!
  • vivisec vivisec
    Incredibil, turcii astia sunt chiar fraieri si toaca banii cu toti ratatii. O sa faca audiente de tot rahatul cele doua asa zise vedete.
  • geo geo
    Face ce face Șișcanca si reapare pe sticla...Se vede ca sistemul pcr - pe care il credeam de mult apus - functioneaza si la turci, care sunt mai degrama obisnuiti cu peșcheșul. Cit priveste reactivarea detestabilului Solcanu, chiar nu mai are rost sa comentam. Kanal D ii ia de buni cei dati afara de Pro tv care nu si-au gasit de munca in curtea Antenelor.

Trimite un comentariu

sus