Skip to main content

Monica Anghel se desparte de matinalul Europa FM. “Şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva. Vreau să mă reapuc de muzică”

 
monica anghel
monica anghel

Monica Anghel, Vlad Petreanu si George Zafiu
Monica Anghel, între George Zafiu şi Vlad Petreanu, alături de care a prezentat matinalul Europa FM

Publicitate

Monica Anghel se desparte de postul de radio Europa FM, după şapte ani de colaborare. În ultima perioadă, Monica Anghel prezenta matinalul postului, împreună cu George Zafiu şi Vlad Petreanu.

“Consider că am încă multe de spus în muzică şi în ultima perioadă am cam neglijat această parte. Vreau să mă reapuc de muzică”, a declarat Monica Anghel într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Interviul, pe larg:

Paginademedia.ro: Ce s-a întâmplat, de ce această despărţire de Europa FM?

Monica Anghel: S-a închis colaborarea mea cu ei. S-a terminat contractul şi asta a fost.

După aproape şapte ani, şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva şi asta a fost. În perioada în care am fost la radio am cam lăsat muzica în planul doi.
Consider însă că am încă multe de spus în muzică şi în ultima perioadă am cam neglijat această parte. Vreau să mă reapuc de muzică.

A fost o hotărâre luată de comun acord.

Ai spus că “şi ei au zis că trebuie să faci altceva”. De ce?
Din câte am înţele, intenţia lor este să facă un matinal orientat mai mult pe ştiri. Eu însă sun tom de divertisment, sunt actriţă, sunt artistă, nu mă mai regăseam în acest format.
Publicul s-a obişnuit cu mine într-un fel. Consider că în cei şapte ani la radio am fost destul de echilibrată.

Se schimbă formatul matinalului?
Asta am înţeles şi eu de la ei.

Ce vei face în continuare pe radio?
Pe radio am şi alte oferte în acest moment, dar vreau să văd exact despre ce este vorba clar. Discutăm, dar nu pot da amănunte acum.

Au înainte de toate sunt artist, nu am fost niciodată jurnalist. În această perioadă, la radio, am învăţat o nouă meserie, de la Marius Furdui, de la Cristina Zegheru, de la Bogdan Miu în primii patru ani de matinal. Pe partea de jurnalism am învăţat câte ceva de la Vlad Petreanu.

Discuţiile cu alte posturi sunt tot pentru matinal?

Şi pentru matinal, dar şi pentru alte emisiuni. Cum spuneam, discutăm despre ce înseamnă aceste proiecte, ca şi conţinut.

Kiss FM a rămas fără matinal, după plecarea lui Mihai Găinuşă, şi Pro FM poate fi o variantă…
Nu comentez încă.

Pe televiziune ce vei face?
Întâi să înceapă sezonul de toamnă. Oricum, o să am o toamnă plină de concerte.

Te cunosc de undeva?

În acest moment am înţeles că s-a terminat de filmat un sezon cu juriul vechi. Dar eu nu stau într-o singură emisiune.

Şi unde te vedem?
Probabil că tot la Antenă. Eu încă am contract semnat cu Antena.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    Acum e mai bine! Monica nu se potrivea, aveam senzatia ca toti stiu asta dar "cineva acolo sus" o propteste!
    In rest, absolut de acord cu ce a scris "matilda".
  • matilda matilda
    mie personal îmi place foarte mult actualul format! este exact ce vrem dimineaţa când ne trezim! ştiri, meteo, sfaturi medicale, etc., nu să ne trezim în urletele şi ţipetele Monicăi care răcnea de ziceai că-mi sparge boxele! Doamne fereşte! Bine că a plecat! Felicitări băieţilor care sunt calmi, au voci super care nu te zgârie pe creier dimineaţa la cafea!
  • alina alina
    Ce bine ca a plecat! Era deosebit de deranjanta si penibila!
  • andrei andrei
    @ Bogdan: Din pacate, un incompetent ca Zafiu, l-a distrus intr-o clipa. Chiar incepuse sa-l aduca pe un drum bun Berghea in 2012, dar Zafiu l-a distrus anul asta in mai peste noapte.
  • andrei andrei
    Din toamna lui 2012 pana in luna mai a anului curent Andreea Berghea a fost in trustul Lagardere si s-a ocupat de playlisturile de la EuropaFM, Radio 21 si Smart FM. Emisiune a avut doar la radio 21 iar la Europa Fm a avut intr-o vreme o rubrica de 3 minute "stiri cu cantec".
  • Bogdan Bogdan
    Din păcate în ultima vreme Europa fm nu mai este deloc postul de radio pe care eu personal îl știam si iubeam."Cea mai buna muzica din 80' pana azi' a dispărut complet transformanduse intr-un radio exact ca si celelalte posturi de proasta calitate cu aceiași piesa difuzată de 100 de ori pe zi. Păcat imi plăcea tocmai pentru ca era diferit de tot ce avem in Romania.Cat despre Monica mi se părea ca se potriveate perfect in emisiunea de dimineață fiind o pers foarte amuzantă.Din păcate însă nu am încă puterea sa aleg un alt radio deoarece Magic nu e chair pe stilul meu și îl consider o copie f proasta a Europa fm iar celelalte nu le consider radiouri in adevăratul sens al cuvântului.(( Europa fm a fost si sper ca va ramane in continuare acel lucru unic intro Romanie tot mai săracă din toate punctele de vedere(( Europa fm este un simbol si sper ca așa va si ramane dar din păcate nu imi pot explica de ce aceste tot mai multe schimbări in prost
  • Titi Titi
    Berghea nu a fost niciodata la europa fm poate la 21. George Zafiu era si inainte
  • tt tt
    Eu unul nu eram incantat de Monica. Mi se parea prea mahalagioaica, vorbea doar cu "pă" in loc de "pe", tipic sudist. Plus ca parerile ei nu prea contau(oricum erau deplasate) ,dar ea insista sa si le spuna.
  • geo geo
    Sunt bani din ce in ce mai putini la Europa FM...iar audientele nu mai sunt alea de altadata...Rind pe rind, colaboratorii sunt indepartati, a se citi - printre altii - Cristina Bazavan, Cristi Brancu, docorul Harbuz...nu mai este nici Pagina de media...ca cica s-a terminat contractu...da ei se inspira si de aici si dau stiri din media, fara a preciza sursa...
  • andrei andrei
    Vor cat mai multe stiri dar neglijeaza muzica. Berghea a facut o treaba foarte buna la EuropaFM. Acum, din pacate, a revenit la carma playlistului, manelistul Zafiul George.
  • andrei andrei
    Monica la Kiss sau Pro nu are cum. Probabil Magic sau RRA.

Trimite un comentariu

sus