Skip to main content

X Factor debutează pe 19 septembrie la Antena 1. Show-ul se mută vineri

 
juriu x factor
juriu x factor

juriu x factorCel de-al patrulea sezon al show-ului „X Factor” revine din 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1 sub sloganul „Mai mult decât voce”.

Publicitate

Emisiunea muzicală va fi mutată în zilele de vineri, show-ul fiind difuzat până acum duminica. Despre această modificare Paginademedia.ro a scris AICI.

Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. vor da verdictul în privinţa calificărilor concurenţilor în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, însă, ca în fiecare an, decizia finală va aparţine publicului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Serialul Tera Nova, incepe pe ProTV, din 1 septembrie, iar kidsing incepe pe kanal d, din 10 septembrie.
  • dan dan
    contravaloarea premiului la x factor sau vocea romaniei este stabilita in totalitate de sponsor. Poate sa convinga si casa de productie un pic, dar f putin conteaza si parerea ei. De altfel acum este egalitate intre cele 2 showuri. Si asa daca nu va fi acest sezon, cu juriu schimbat, de x factor lider de audienta (ceea ma indoiesc, nici cand a venit Brenciu la te cunosc de undeva nu au fost schimbari semnificative de audienta) cel mai probabil ca showul va fi anulat si inlocuit cu Romanian Idol. Antena 1 va pastra doar showurile care vor fi lidere de audienta. Din acest motiv au disparut top si junior chef. Si cel mai probabil iadul bucatarilor va face audienta peste cele 2 anterioare. Acum se materializeaza teama caselor de productie ce lucrau cu antena 1 (s-a scris in presa) ca vor fi multi 'inlocuiti' de productiile Monei Segall.
  • Expertul, Expertul,
    Preselectii romanii au talent la constanta. In perioada 25 30 august, o echipa a emisiunii romanii au talent" de la ProTV, va fi prezenta la casa de cultura a sindicatelor din constanta.
  • Expertul, Expertul,
    zgarcenie mare la antenuta 1, iar au scazut premiul de la kix factor! Din 20 septembrie reincepe si te cunosc pe undeva, un show expirat al antenutei 1.
  • gogu gogu
    Pentru mihaita: O televiziune de nivel inalt trece in 6 ore in Hd,aparatele se monteza si se fac probe fara emisie dupa care intr-o singura noapte antenea isi intrupe emisia si trece in HD.Asa a fost cu tote tv-rile mari din tara si nu numai>dar postu tau preferat nu o sa treca niciodata :))
  • mihai mihai
    Pai nu e HD ? Ca nu cred ca antena trece intr-o luna in HD fara probe
  • andy andy
    de abia astept....sa nu ma uit
  • mihaita mihaita
    puff pufff, iar taiere de costuri la premii.
    Daca in primele 2 sezoane a fost de 200k, in al treilea a scazut la 120k iar acum e 100k.
    Se vede ca nu a tinut prea mult ca era premiul mai mare ca la altii.
    Si la Topchef scazuse de la 50k la 30k, oare in iad se va mai da ceva?

Trimite un comentariu

sus