Skip to main content

Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a intrat cu maşina în gardul Guvernului

 
Adrian Sobaru
Adrian Sobaru

Adrian SobaruAdrian Sobaru, angajatul Televiziunii Române care în urmă cu aproape patru ani s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost implicat astăzi într-un alt incident asemănător.

Publicitate

În urmă cu puţin timp, Adrian Sobaru a încercat să forţeze intrarea în curtea Guvernului şi a spart barierele, motiv pentru care poliţia l-a scos încătuşat pe poarta Palatului Victoria, după cum relatează Realitatea TV.

Ştire în curs de actualizare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    nu cred ca exista roman care munceste si nu fura care sa nu fi intrat, in gand, cu bombe peste guvernantii nostri. cum nu cred ca exista somer ajuns pe drumuri, pentru ca amanta sefului sa-i ia locul, care sa nu fi visat ca da foc casei poporului. sobaru a atras, inca o data, atentia la halul in care a ajuns romania din toate punctele de vedere: economic, social, sanatate si moral. exceptand natura, romania este in cadere libera spre iad. si in curand nu vom mai avea nici natura ca padurile sunt ucise cu viteza luminii. :( niciunui om care gandeste singur, nu-i place cum a ajuns tara noastra. domnule Adrian Sobaru, sunt la fel de disperata ca dumneavostara de cum arata tara mea! am inteles si ce ati facut si ce l-ati intrebat pe ponta!
  • Mm Mm
    Asta imi aduce aminte de Turcescu.Trilulilu. :D
  • Ungureanu Ungureanu
    Cred ca dl. Sobaru are mai mult sange in instalatie si demnitate decat avem noi toti la un loc. Si stie sa protesteze mai bine decat noi care nu facem prea multe in sensul asta. Cat despre jurnalistii...,pardon! salariatii frustrati de la latrina 3 sper sa-i vad intr-o zi laga seful lor. Felicitari latrinatrei pentru comentariul inteligent de pe aici!
  • Mircea Mircea
    Sobaru, ca foarte multi dintre noi au crezut ca odata schimbat Emil Boc, treburile acestei tari vor fi preluate si gestionate in favoarea tuturor cetatenilor. Dar, stupoare: de 2 ani si jumatate sub guvernarea Ponta tara se scufunda lent dar sigur in prapastie. Gestul dse astazi al lui Sobaru este in gandul milioanelor de romani. Nu se mai poate trai in acest mod...
  • haplea haplea
    pe vremea lui Boc.. Antena3 l-a ridicat pe Sobaru la nivel de EROU pt. ca o sarit in cap...

    Acum, pe vremea lui Ponta, Antena3 l-a trimis la spitalul de nebuni pt. ca ar vrut sa ii dea foc lui Ponta. Scurt :)))))))
  • Basarica Basarica
    Urmatorul gest al lui Sobaru o sa fie sa atace BOR cu deltaplanul probabil
  • latrinatrei latrinatrei
    Diseara ma voi uita la Gadea deoarece sunt curios cum va face legatura cu Basescu.
    Avem deja o declaratie de-a lui Radu Tudor , care ne da indiciul: sa tratam incidentul cu calm, omul este suferind. De ce este suferind? Ati ghicit: din cauza regimului basescu! Care va sa zica, Dl. Sobaru a intrat cu masina in gardu' lu' Ponta pentru ca nu a mai indurat suferinta din 2010, provocata de Basescu. Si astfel, cu mintea tulbure, a confundat palatele, Victoriei in loc de Cotroceni, Si vor pune de o noua plimbare! De data asta, fara sa confunde palatele.
  • ion ion
    Asta era dat exemplu la latrine atunci cand s-a aruncat de la tribuna parlamentului in timpul discursului lui Boc.Latrinele ziceau ca guvernul criminal Boc-Basescu fac oamenii sa se sinucida.Azi face acelasi lucru cu Ponta,latrinele il declara nebun.Frumos!

Trimite un comentariu

sus