Skip to main content

Antena 1, schimbări de ultim moment. Dan Negru, la bătaie cu lansarea show-ului Vocea României de marţi

 
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

Publicitate

Antena 1 contraatacă. La  mai puţin de două ore după ce Pro TV a anunţat că schimbă ziua de difuzare a primei ediţii, postul Antena 1 a decis să facă de asemenea o mutare.

Astfel, postul a programat pentru marţi, 16 septembrie, show-ul lui Dan Negru, NextStar. Schimbarea este valabilă doar pentru prima ediţie, iar restul ediţiilor din NextStar vor fi difuzate joia, aşa cum era şi până acum. Iniţial, emisiunea lui Dan Negru era programată să înceapă joia viitoare.

Astfel, lansarea NextStar va fu la concurenţă cu prima ediţie show-ului Vocea României.

Reamintim că Pro TV a anunţat vineri seară că show-ul Vocea României va debuta marţi, 16 septembrie, şi nu vineri, cum fusese programat şi promovat în ultimele săptămâni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Este pentru prima dată când postul face o astfel de schimbare pe ultima sută de metri.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sofia Sofia
    constat ca Protv pastreaza o linie si face si curatenie, in acelasi timp! Antena a "achizitionat" de la Protv personaje mai mult sau mai putin cunoscute, personaje mai mult sau mai putin placute de publicul telespectator. Investitii inutile in personaje mai mult sau mai putin "digerabile"!
  • Andrei Andrei
    Nu tii bine minte, profesionalismul a invins mereu. divertismentul de doi bani a pierdut. Chiar daca tara e plina de cocalari care se uita la divertismentul de doi lei aruncat de antena 1, cand a venit Vocea a facut si curatenie.
  • Alexis Alexis
    Corect! Cei care mai au puterea sa linguseasca Pro-ul cred ca sufera de necrofilie...De ani de zile, obositii aia din Pache Protopopescu nu mai dau altceva decat 3 show-uri (Vocea, RAT si Masterchef), in timp ce Antena vine in fiecare sezon cu show-uri noi
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Si NextStar si Vocea Romaniei sunt doua emisiuni bune. Dar conteaza mult si cine se uita la ele. Iar la Antena e clar ca se uita un public mai batran.
  • Ali Ali
    Pe targetul comercial ..nicio sansa pentru maimutele lui Felix !!!!! Asa ca pensionarii din orase nu prea conteaza !!!!!
  • Cristi Cristi
    Din câte îmi aduc aminte, finala sezonul trecut (cred) al vocii a fost pusa la bataie cu next star editie speciala, și cum era de așteptat de la Vocea Plictisită a României, a pierdut duelul ca la fiecare finală, filmul King Kong și emisiunea cu Nae și Vasile s-au ocupat și de celelalte finale.
  • Thea cu th Thea cu th
    Indiferent care show va avea mai mare audienta, un lucru e clar: orice copil de la "Next Star" este mai talentat decat oricare dintre "vedetele inchipuite" de la "Vocea Romaniei".
    Evident voi prefera sa vad un pic de talent si nu circ!
  • gustavo gustavo
    eu cred ca o sa fie invers.Negru o sa de a pe jos cu "aurolacii" din juriul voma rromaniei.
  • gustavo gustavo
    Mucea romaniei va pierde marti.Doar postaci prostevisti se vor uita,ca de e 4k filmat si vor sa il vada pe bartos si pe alcoolicul ala in juriu in 10k.
  • Dan Dan
    cred ca visezi =))
    totul la vocea striga profesionalism. niciun om cu minte care vrea sa se uite la entertainment mai de doamne ajuta marti nu o sa se uite la dan negru si la un "juriu" dezgustator.
  • Cristi Cristi
    Next Star este o emisiune de succes, si va bate fara probleme vocea pro-ului. Sa reamintim ca ProTv este cel care a schimbat primul data lansarii show-ului, ceea ce inseamna ca le este frica sa lanseze vocea o data cu X-factor, dar oricum ar fi, vocea va fi pe locul DOI!
  • bianca bianca
    Jalnic...extrem de jalnic...
  • alex alex
    Desi ar fi comic si le-ar da o palma prostilor din antene nu cred ca se prea mai poate , deja s-a anuntat in promo ca o sa fie si pe 16 . Oricum sper sa streaga pe jos cu Negru ( gorneta de serviciu a antenei )
  • Mihai Mihai
    Cea mai amuzanta faza din istoria televiziunii ar fi ca ProTv sa spuna ca a fost vreo farsa ceva de genu si sa anunte ca ziua de lansare a emisiunii ramane vineri seara
  • geo geo
    Jalnici antenistii astia...ce le mai place sa ia bataie...

Trimite un comentariu

sus