Skip to main content

Emisiunea Replay revine în grila TVR 2, din luna octombrie

 
replay_olaianos_mitran
replay_olaianos_mitran

replay_olaianos_mitran

Publicitate

Emisiunea Replay revine pe ecrane după mai bine de un an de absenţă. Producţia va debuta luni, 6 octombrie, la TVR 2, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a emisiunii. Producţia va rămâne cu aceiaşi prezentatori, Marian Olaianos şi Marius Mitran.

„Dragi tovarasi si prietini, revenim pe TVR2 incepand de luni, 6 octombrie, orele 23 in direct ca de obicei”, au anunţat realizatorii emisiunii.

ISTORIC. Emisiunea Replay a început în 2007, cu Marian Olaianos şi Emil Grădinescu. Era difuzată de luni până vineri şi avea 25 de minute. După plecarea lui Emil Grădinescu la GSP TV, în toamna lui 2008, emisiunea şi-a mărit durata la peste o oră şi a devenit săptămânală. Din 2009, formula de prezentare este Marian Olaianos – Marius Mitran. În 2011, emisiunea a fost mutată la TVR 1. În toamna lui 2013, producţia nu a „mai avut loc” în grilele postului public.

Emisiunea Replay a luat în trecut premiul special al juriului la Premiile TVmania, Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc şi Premiul special la Gala Fanatik

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bande bande
    E Marius Mitran si nu Marian Mitran!
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Prezentatorii nu sunt impartiali, insista in special pe Stiinta Craiova si Steaua... Cu ce sunt de vina fostii fotbalisti de la "Dinamo", fostele glorii din canotaj , ca Ivan Patzaichin sau Elisabeta Lipa, pentru crimele securitatii ??? Nu domnilor, gresiti foarte mult iar domnul Olaianos sa incerce sa fie mai retinut in a arunca cu acuzatii nefondate... Pe langa pregatirea jurnalistica destul de precara...
  • cri cri
    Ori revine ori debuteaza ..
  • Tataee Tataee
    cea mai buna veste pe ziua asta. ;)

Trimite un comentariu

sus