Skip to main content

FOTO. “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, un show filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere

 

copyright Gabriela Arsenie-Antena1
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

Filmările pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune care va debuta în septembrie la Antena 1 sunt în toi, potrivit unui comunicat al postului. Noul show culinar este filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere.

"Cei 20 de concurenți aleși să intre în bucătăria Hell's Kitchen muncesc de zor sub supravegherea celor trei jurați, chef Dumitrescu, chef Bontea si chef Scărlătescu, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere", se arată într-un comunicat al Antenei 1.

Despre decor

  • Proiectat de arhitectul Petre Țalea, decorul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are 1500 de metri pătrați și este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării și casa în care stau concurenții pe toată durata concursului, casă formată la rândul ei din living, patru dormitoare și terasă cu jacuzzi.
  • Împărțiți în două echipe, cei 20 de concurenți au la dispoziție două bucătării dotate cu utilități de ultimă oră, care conțin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecție (șase tăvi), dar și câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare și blendere, toate echipamentele făcând parte din linii profesionale.
  • În două astfel de bucătării și materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se lucrează cu ingrediente de calitate, atât autohtone, cât și legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, mușchi de vită Black Angus, pești sau fructe de mare mediteraneene, produse asiatice și orientale.
  • Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox și cupru, iar servirea se face în vase de porțelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic.

Un show culinar filmat non-stop

  • Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără opriri. Concurenții sunt filmați în ritmul acesta cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice cu remote control, după cum explică producătorul executiv, Robert Lionte.
  • Echipamentul audio-video poate fi rezumat în cifre precum 44 de camere robotice cu remote control, 16 camere tip ENG, 58 de surse de sunet, monitorizare pentru 60 de surse, sistem de înregistrare pentru camerele robotice.

Echipa de producție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” coordonată de producătorul general Mona Segall numără între 150 și 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni și marți, pune la bătaie un premiu în valoare de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din Capitală.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_040914_HK_0078
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_040914_HK_0080
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_040914_HK_0065
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_040914_HK_0084
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_0733
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1__HELL'S Kitchen_20140827_1058
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

 

 

 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Aloooooo Breeeee!
    Nu fiți așa de încuiați!
    Cum să emită HD când majoritatea publicului Antenelor sunt pensionarii ,ăia, care încă mai folosesc celebrul GoldStar cumpărat imediat după revoluție cu banii în rate și cu număr de ordine la magazinul de electrice.
  • e vorba si de ce e mai bine pentru sanatatea ochiului , ignorantule :) uita-te la ala cu tub pana o sa chiorasti de tot , smart guy!
  • Legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, mușchi de vită Black Angus...cu alte cuvinte pofta buna, nemincatilor care vor sa serveasca cina din fata televizorului...
  • ai mare dreptate, pana si primatv se muta la format 16:9, un trust atat de mare si important cum este intact sa emita in 4:3 (format din anii 50) astia isi bat joc de noi, cred ca vor trece la HD dupa 2020, tin sa aduc aminte ca protv emite in HD din 2006
  • Probabil va fi de nota 10 emisiunea, dar daca nu va avea rezolutie 10000k nu o sa ma uit. Si asa nu ma uit la posturile HD, dar imi place sa amenint televiziunile care nu au HD ca nu le fac audienta. Vreau sa fie clar: nu mi-am cumparat televizor din 2040 cu aceasta rezolutie ca sa ma mai uit la formatul actual al antenei 1. Semnat, melteanul.
  • va tot plangeti de hd, dar audientele canalelor hd e sub orice critica in Romania. Chiar si la protv hd e deplorabila desi emite acelasi program ca in varianta sd. Pana si Digi24 hd e ultimul post de stiri la audiente. Asta cu hd e o fita pentru elite, pe romani se pare ca nu prea ii intereseaza intr-atata calitatea imaginii. Recunosc, e altceva si eu am hd la mobil, insa pt tv e de ajuns sa se vada! Protv sau antena au facut audienta si inainte de 16:9. Se vorbeste ca 70-80% din televizoarele care se vand in prezent sunt hd, insa degeaba, daca nu cumpara nimeni. Eu de pilda am o vechitura de tv tip 16:9 cumparat in urma cu 20 de ani (da, prin '95) si imi merge f bine si nu am de gand sa mi-l schimb pana cand nu se strica. A trebuit sa schimb insa vreo 10 telecomenzi in acesti ani, atat de proaste le fac! Iar audientele canalelor hd dovedesc ca majoritatea romanilor gandesc ca mine, poate ca n-au tv-ul atat de vechi, dar nu si-l inlocuiesc pana nu e nevoie. Tineti cont ca fac parte din publicul comercial, 18-49 cu putere de cumparare. Poate ca pe majoritatea romanilor ii intereseaza alte lucruri decat sa-si reinnoiasca mereu aparatele, cu exceptia mobilului (priviti statisticile), mai e viata si dincolo de tv: viata de noapte, calatorii, iar majoritatea celor din publicul comercial au alte griji pe care sa cheltuiasca, in fond majoritatea celor de peste 30 de ani au o familie, au copii. (asta ca sunt destui care si-o intemeiaza inainte, dar nu constituie o majoritate din grupa de varsta respectiva) Faptul ca trec toate televiziunile la 16:9 este pt ca s-a ajuns la o majoritate deja la aparatele existente (dupa peste 20 de ani de la aparitia pe piata). Sa apara audiente la posturile hd, nu de cateva zeci de mii ca in prezent si televiziunile vor observa necesitatea si vor investi. Deocamdata formatul hd pe tv in Romania e un pariu riscant din care trebuie sa astepti cativa ani de zile sa-ti recuperezi investitia prin audienta.
  • Probabil ca emisiunea va fi buna dar daca nu e transmisă in 4K nu o sa ma uit. De fapt, tocmai din acest motiv am si renunțat sa ma uit la televizor, nimeni nu transmite in 4K. Pentru ca degeaba ai conținut bun daca nu pot sa vad firul de par din nasul prezentatorului.
  • Cred ca va fi o emisiune de succes . Apropo telenovela romaneasca Iubire si onoare , se difuzeaza de luna trecuta in Rusia pe canalul Domashny, are un succes foarte bun . Telenovela a mai inregistrat un real succes in Venezuela, Ecuador, Republica dominicana, Miami, Columbia, Kanada, Croatia, Kazakhstan si acum in Rusia.
  • Cred ca va fi o emisiune de succes . Apropo telenovela romaneasca Iubire si onoare , se difuzeaza de luna trecuta in Rusia pe canalul Domashny, are un succes foarte bun . Telenovela a mai inregistrat un real succes in Venezuela, Ecuador, Republica dominicana, Miami, Columbia, Kanada, Croatia, Kazakhstan si acum in Rusia.

Trimite un comentariu