Skip to main content

Ioana Silistraru a lăsat Realitatea TV pentru RFI. Jurnalista realizează începând de astăzi "Sănătatea FM"

 
ioana silistraru
ioana silistraru

ioana silistraruIoana Silistraru (Molla) a intrat în echipa RFI România, începând cu 1 septembrie. Fosta jurnalistă de la Realitatea TV va realiza la postul de radio, începând de astăzi, emisiunea "Sănătatea Fm", de la 19.15.

Publicitate

Emisiunea Ioanei va fi difuzată în fiecare zi de miercuri, de la ora 19.15.

Ioana Silistraru spune că astfel s-a întors "la o pasiune mai veche".

"Anul viitor s-ar fi împlinit 20 de ani de televiziune, am început cu o scurtă perioadă la Radio Romania International, imediat dupa facultate. Sunt filolog la bază, limbi străine. Ma bucur mult să fiu la Rfi, e o schimbare mare, dar foarte ofertantă. Ies din ritmul ştirilor la secunda şi am răgaz pentru materiale elaborate, interviuri relevante şi mers pe teren. Mă adaptez din mers, colegii sunt foarte simpatici, iar pentru Luca Niculescu am un respect şi mare prietenie", a declarat Ioana Silistraru pentru Paginademedia.ro.

Ioana Silistraru, despre noua sa emisiune:

"Emisiunea îmi dă ocazia să mă desfăşor într-un domeniu care mă preocupă în mod particular, fiind mama a doi copii, sănătatea. Şi aici sunt mai mult probleme de discutat, sper în timpul cât voi fi la Rfi să acopar cât mai multe chestiuni de interes public."

Despre parcursul profesional al Ioanei Silistraru:

  • La 1 septembrie, Ioana Molla a părăsit postul Realitatea TV, unde în ultimii doi ani a prezentat 10.00-13.00, cel mai încărcat segment de ştiri.
  • Jurnalista a intrat pentru prima dată în echipa Realitatea TV în 2004. Apoi Publika TV Chişinău, în echipa de start-up B1, timp de doi ani, şi înapoi la Realitatea.
  • În prezent, pe lângă emisiunea de la RFI, Ioana Molla se ocupă şi de proiectul de lifestyle pe care îl construieşte cu Eli Roman. Se numeste www.eightsign.com, în cadrul proiectului ea făcând fotografie, concept şi continut, iar Eli business development şi modelling.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udialan udialan
    IOANA,
    ar trebui sa ai mai multa ambitie!

    * de la politica la..."rosu-n gat"?!...si te mai simti si bine?
  • Radio Radio
    Cum sa nu mai asculte lumea radioul? Sunt milioane de oameni care o fac, sunt masuratori de audienta. Vezi RRA si Europa Fm, care nu sunt posturi de muzica. Si, din fericire, radioul nu e atat de imbibat de politica si de interese. Poti sa asculti si altceva in afara de talk-show-uri politice sau tabloidizate.
  • cdr cdr
    Mai asculta cineva radio in afara de posturile cu muzica? In orice caz, de bine nu a plecat de la postul dedicat geopoliticianului GUSA si parerilor mediocre ale sale. IOANA MOLLA este o persoana care stie cee presa, nu d-alde ALEXANDRA PACURARU sau ANDRA MIRON. Ii urez mult noroc IOANEI MOLLA in continuare si sa speram ca o vom m-ai vedea pe ecran cat de curand.

Trimite un comentariu

sus