Skip to main content

Jurnalul.ro îşi ironizează propriul articol: “e extrem de imbecil, îl puteţi citi doar pentru că avem nevoie de trafic”

 
Captura Jurnalul Politehnisti 3
Captura Jurnalul Politehnisti 3

Captura Jurnalul Politehnisti 3

Publicitate

Site-ul Jurnalul.ro îşi încheie unul dintre articolele publicate într-o notă total diferită de felul în care era scris materialul până la acele rânduri.

Articolul – Doi Politehnişti surprinşi făcând sex în amfiteatru (nu este vorba de Politehnica din România n. red) – detaliază un incident în care doi studenţi s-au dezlănţuit în sala de curs.

Cum îşi încheie Jurnalul.ro articolul:

"Hârjoneala lor a fost sesizată de studentul însărcinat cu monitorizarea sistemului video de supraveghere, care a savurat din plin faţa celor doi în care i-a anunţat că au fost filmaţi.

Monitorul n-a stat prea mult pe gânduri şi a publicat imaginile pe internet, spre fericirea tuturor celor care vor vizita acest articol extrem de imbecil!, pe care îl puteţi citi doar fiindca avem nevoie de trafic! :D"

Articolul ne-a fost semnalat de o cititoare Paginademedia.ro: "se lasă impresia că este vorba de doi studenţi din România", de-a scris cititoarea site-ului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • badita florin badita florin
    http://jurnalul.ro/fun/video-ce-face-ba-ala-sex-e-ti-nebun-nu-poate-fi-adevarat-628776.html
  • costin costin
    il astept...
  • Gore Gore
    Asta e la ordinea zilei. Siteul Jurnalului are in permanenta 2-3 articole cu poze si videouri explicite cu accidente socante si morti. De fiecare cand le vad prima pagina, ma gandesc cu groaza la doua lucruri:
    1) Ce fel de site e asta (al unuia din cele mai citite ziare din Romania!), daca publica lucruri pe care de obicei le gasesti doar in cele mai negre colturi ale Internetului.
    2) Ce fel de cititori au, daca dau click pe un titlu gen "VIDEO ŞOCANT! Şi-au GĂTIT copilul NOU-NĂSCUT în oala cu APĂ FIARTĂ!" in loc sa inchida pagina cat mai repede posibil si sa se uite la un film cu pisicute ca sa isi clateasca ochii si creierul.
  • gigi gigi
    pai si daca aia au pus o idiotenie pe site acum voi o mediatizati pentru a o face virala? e clar ca subiectele ce contin 'sex' sunt generatoare de trafic, avem atatea tabloide care ne confirma acest lucru zi de zi.
  • basescu basescu
    Iata dovada ca felix conduce antenele in continuare din inchisoare!
  • Kius Kius
    Cei care au citit pana la sfarsit ar merita un premiu...
  • alin alin
    :D

Trimite un comentariu

sus