Skip to main content

Mâine, cel mai mare tiraj din istoria Ziarulului Financiar: 150.000 de exemplare cu un proiect finanţat de Telekom

 
ZF Telekom
ZF Telekom

ZF Telekom

Publicitate

Un proiect special al Ziarului Financiar, finanţat de Telekom, aduce cel mai mare tiraj pe care cotidianul deţinut de Adrian Sârbu l-a avut în întreaga istorie a publicaţiei. Mâine, luni, 15 septembrie, Ziarul Financiar se tipăreşte în 150.000 de exemplare, adică de 15 ori mai mult decât are în mod normal.

Sorin Pâslaru, redactor-şef Ziarul Financiar, despre tirajul de 150.000 de exemplare:

“Ziarul Financiar va ajunge la 150.000 de manageri şi oameni de afaceri. Cititorii noştri ne vor găsi în peste 200 de centre de afaceri, hoteluri şi aeroporturi din cele mai mari 10 oraşe”

Ce se va găsi în ziarul de luni:

Potrivit editorilor, pe lângă ştirile economice, “în editia din 15 septembrie, Ziarul Financiar face o radiografie a corporatistilor, a clasei de mijloc, a celor care lucreaza in marile cladiri de birouri si care au viata lor specifica. In plus, Ziarul Financiar prezinta in cadrul acestei editii proiectele editoriale din aceasta toamna - anuare, suplimente, conferinte, gale si dezbateri live”.

Ziarul Financiar va apărea în 12 pagini, full color, iar finanţatorul proiectului este Telekom România, brandul sub care operează fostele Cosmote şi Romtelecom.

Pentru luni, Ziarul Finaniar are şi o ofertă pentru cititorii site-ului: cei care care intră pe pagina www.zf.ro/zf150000 vor beneficia de o lună de zile de acces gratuit online la articolele din ediţia tipărită a ZF, devenind abonaţi la secţiunea ZF Print din ZFCorporate.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Au uitat ca nu sunt in Germania si de aceea lor li se par preturile mici. :)))
  • paul S paul S
    Dar altceva ma nedumereste...
    Ce cauta in zf o companie care are aplicatii care cheama prietenii la nu-stiu-ce minunatii?
    Ca parca tot la Obae aici citeam la o bere despre chestia asta... n'est pas?

    Isi instaleaza corporatistii aplicatia aia cu cei doi bufoni Cosmote si se cheama toti la sedinta prin intermediul ei?
  • paul S paul S
    Scuze, vroiam sa scriu " ce REBATE urias! "
  • paul S paul S
    Ce para-ndarat urias !!!
    Se-mparte la 3!
    Sarbu, MI, si Grecopoulos Grecopoulis de la Telecom fara tigan in fata.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Poate nu stii de "teapa" dolce variety vs variat de acum 6 ani cind au scos AXNurile , VH1,SPORT KLUB abuziv si apoi din 3,9 euro+tva ptr supliment de 1 euro+tva le aveai din nou?? Dar de decodorul in rate?? Desi pe vremea aceea RDS dadea in custodie,adica zero lei?? Mai sti de CINESTARuri,intii gratis apoi pe bani?? Mai stii?? Si ca acum DIGI are oferta buna? Toti va legati de canale dublate,marca digi sau digi local. Dar va pune cineva sa stati la RDS?? Este dreptul sa aleg si sa platesc! Am dreptul sa ma exprim liber si sa aleg...saun nu???
  • geo geo
    Gogule, tu esti dus cu macaraua...adica un pachet cablu Digi are 100 si ceva de programe dintre care doar 10 proprii si tu bati cimpii cu UPCul si RTCul tau...ce nu are Digi si au ceilalti, doar Discovery si Lookurile...Haide, plimba pluta la altii care nu stiu cum arata un televizor...
  • geo geo
    Si eu speram sa vina cu preturi mai bune...insa un angajat de-acolo mi-a zis inca de saptamina trecuta sa ma astept la servicii ieftine: in continuare internetul este legat de telefonul fix, cel mai ieftin este 58,59 lei pe luna, adica dublu fata de principalii concurenti, la fel si la televiziune...ramin peste concurenta...Concluzia, au schimbat doar culoarea si numele...cu bani f multi...proastele obiceiuri au ramas...
  • Gogu Gogu
    Din pacate RDS inseamna Digi si atat. Au in grila TV numai posturi Digi care aproape nu au deloc continut. Aici UPC si Romtelecom le cam da rusine.
  • Gogu Gogu
    Au bagat milioane in promovare si serviciile sunt tot praf. Romtelecom cel putin este scump si nu ofer mai nimic de banii pe care ii platesti.
  • Eugen Eugen
    Telekom reinvie traditia Romtelecom: SCUMP. Traiasca RCS&RDS si tot ce inseamna DIGI !
  • buzoianu buzoianu
    ROMANIA https://www.telekom.ro/product/samsung-galaxy-s5-g900-negru/20293575/ cu abonament de 49,95Euro/luna.... GERMANIA https://www.t-mobile.de/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s5/0,25962,28448-_,00.html?WT.svl=100 cu abonament de 59.95 Euro/luna sau MAREA BRITANIE http://shop.ee.co.uk/mobile-phones/pay-monthly/samsung-galaxy-s5-charcoal-black/details la abonament de 49Lire/luna...
  • adi adi
    Adica Ziarul Telekom are 150.000 de exemplare ca la genul asta de finantare si de prezentare sa fim seriosi numai ziar nu mai este. De fapt, cei de la Telekom au facut din zf un ziar de prezentare de servicii si produse, e ca si cum te uiti in cataloagele de produse a celor de la Lidl si Mega Image din magazin, doar ca nemtii au fost mai subtili. La tipul asta de ”proiect special” ar fi o prostie sa zicem ca asta e presa profesionista, e doar un paravan corporatist sau un canal de imagine pentru companii sub masca unui asa - zise prese.
  • Justitiarul Justitiarul
    si le-a pus si celor de la Telekom ANAF-ul poprire asiguratorie pentru banii astia? Sau le-a scapat afacerea?

    Zotlan si Sarbu sunt colaboratori vechi... sa nu il banuim pe Sarbu de mai mult decat e, vorbim doar de un circuit al banilor in natura
  • Tudor Tudor
    Au investit foarte multi bani in rebranding in loc sa imbunatateasca calitatea serviciilor.
  • Cristian Cristian
    Ai posibilitatea sa obtii gratis abonamentul online, iar cea mai mare parte a tirajului va fi difuzata gratuit.

    Voiam sa fac si eu ceva asemanator cu un ziar local, promovand un eveniment, un numar special dedicat evenimentului.

Trimite un comentariu

sus