Skip to main content

“Protestatarul plătit” de Băsescu să-l bruieze pe Mircea Badea, rubrică la Kiss FM. Cine sunt cei care prezintă dimineaţa Kiss FM în locul cârcotaşilor? Stand-up comedianţii şi “CV-urile” lor.

 
Matinal Kiss FM Sergiu si Andrei
Matinal Kiss FM Sergiu si Andrei

Matinal Kiss FM Sergiu si Andrei
Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu, prezentatorii noului matinal de la Kiss FM

Publicitate

Matinalul Kiss FM va avea ca gazde, de miercuri, doi stand-up comedianţi. Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu. Un al treilea comediant, Raul Gheba, de la Sector 7, va avea o rubrică zilnică.

Gheba este unul dintre cei care l-a deranjat pe Mircea Badea, împreună cu motocicliştii, în faţa Antenei 3. Comediantul ironiza atunci situaţie: „Eu am fost plătit de Traian Băsescu. Mi-a dat 100 de lei aseară. Mi-a luat un suc şi mi-a zis: Vezi, de banii ăia să te duci şi tu la Antena 3 să vorbeşti cu Mircea Badea”, i-a răspuns acesta. „Ce era să fac, să-i spun „nu” lui Băsescu”, a mai completat el.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cine sunt noii matinali de la Kiss FM, după plecarea, în vară, a echipei Mişu Găinuşă – Codruţ Kegheş la Radio 21.

Andrei Ciobanu:

- are 25 de ani şi este din Suceava
- după ce a terminat faculatea de Ştiinţe Politice la Cluj a venit în Bucureşti şi a început să facă stand-up comedy.
- Scrie scenarii şi joacă în sketch-uri Sector 7

Sergiu Floroaia:

- are 30 de ani şi este din Bucureşti.
- Face stand-up comedy din 2006
- este co-writer al viralelor „Mă-ta are cratimă”, „Cărţi! Te fac neprost” şi „Şcoala vieţii
- A câştigat concursul de joke writing „Words to Live By” organizat de Gene Perret (câştigător a trei premii Emmy).

Un al treilea comediant, Raul Gheba, va avea o rubrică zilnică la matinalul de la Kiss FM.

- Raul Gheba este parte a proiectului Sector 7.

raul gheba
Raul Gheba

- este fondator al webcast-ului #nimicnou şi actor de stand-up comedy
- rubrica se va numi Ciumpalikeul şi va comenta ce postează vedetele pe reţelele de socializare.

Înainte de lansarea emisiunii, Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu au postat pe youtube o parodie a câtorva piese de la noi (cântate de Andra, Smiley, Alex Velea, Antonia, Marius Moga şi Connect-R):

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdul abdul
    Interesant Raul Gheba. Interesant este si numele rubricii sale "ciumpalikeul", de la "ciumpalac"... termen introdus golanesc la TV chiar de fanul sau, Mircea Badea
  • alina nicolae alina nicolae
    1. :) prima fraza face diferenta intre radiourile care au de transmis si radiourile tehnice, tonomat, cele mai rentabiile la nivel declarativ pentru corporatisti. Comentariul tau ma face sa cred ca ai o legatura cu Kiss (ai putea fi si de la 21, dar nu e cazul in comentariul dat).Sa ai microbul radioului in vintre nu are nici o legatura cu a semna prezenta la program in fiecare dimineata la aceeasi ora. Ce spui tu are poate legatura cu a fi responsabil (in cazul zis de tine, legat de inceputul programului tau la radio).
    2. Nu am nici o comparatie de facut intre AG si noii de la Kiss. Pe AG il stiu cum era, nu cum e, de tinerii de la Kiss stiu doar ca performeaza (fara a fi lideri) pentru o audienta de youtube (nu de radio). Consumul celor doua canale e diferit. Am spus ca DACA AG ar fi intr-o stare buna, as paria pe el. Fara sa compar,
  • JohnDoe JohnDoe
    Luzarii satului!
  • plusminusinfinit Media plusminusinfinit Media
    Normal ca nu puteti campanii cu bani, ca v-au barbierit grecii:) A fost tragedie marti, dupa meci, nu?
  • plusplusinfinit plusplusinfinit
    comparam campaniile de rebranduire din telecom cu lansarea unui matinal ? de ce nu cu lansarea iphone6 ? :)) amuzant .acum m-am prins ca zero media nu era un nume intamplator ;)
  • marcel marcel
    de ce ne stergeti comentariile? mie si lui cocoselu? te-a sunat cocoselu insusi mai Petrisor si te-ai executat?
  • mihai mihai
    sa ai "microbul radioului in vintre" inseamna si sa fii pasionat de ce faci astfel incat sa nu mai bei seara ca sa fii treaz a doua zi sau sa nu vii la program 3 zile din 5 . Plus multa munca in echipa si placerea de a impartasi altora ce stii tu . Altfel e doar microbul din visele tale de Howard Stern . Comparatia dintre noii matinali de la Kiss si AG nu tine. Fac lucruri diferite la radio chiar daca le fac la matinal . Despre AG stim ca pe "vremea noastra" le facea bine . Despre noii veniti nu stim deocamdata cum suna la radio asa ca mai asteptam . Ca vorbeam de "vremea noastra" ...nostalgia dupa AG este cautarea tineretii noastre ...intre timp avem copii care s-au abonat de ceva vreme la canalele de youtube ale celor doi nou veniti la radio .si au dat si like pe facebook inaintea noastra
  • Plus infinit Media Plus infinit Media
    O simpla share-uire nu tine loc de campanii bazate pe print, online si outdoor. Uita-te la Magenta si invata! Dar acum kiss-ul are doar cratima!:)
  • Infinit media Infinit media
    Nimeni astia cu parodia lor ai fost shareuiti pe paginile de facebook ale profm sau 21 inainte de a se afla cine sint :) cred ca si la zu i-am vazut.
  • Unu Unu
    Invidia asta ...nimic nu e bun pentru ca noi (catalina&co)nu am realizat niciodata nimic bun pierzand timpul in spatele unui monitor barfind ;)bine ca youtubeul are counter
  • alina nicolae alina nicolae
    E o replica Kiss.Atat. La scaderile de audiente din ultimii ani.

    Era nevoie sa inceapa de undeva. Dupa ce Serban s-a dat lovit, dupa ce Mihai Gainusa a imbatranit, dupa ce Buzdugan si Morar le trage constant audienta an de an, acolo unde pot sa se compare fara discutii, direct. Au mult de construit.

    Vin baieti noi, Va mai aduceti aminte cand Andreea Marin a facut matinal la Magic? Buna notorietate (baietii noi de la Kiss inca nu o au atat de mare), buna vorbitoare (la fel ca baietii noi de la kiss). A fost degeaba. MagicKiss mai ales dupa disparitia lui Serban inca nu au omul care sa ii faca pe toti, sa traga la o caruta.

    Daca Gheorghe ar fi treaz acum (cand scriu), as paria pe Gheorghe in fata "copiilor" care vin acum la Kiss. Nu au nicio sansa cat timp nu au microbul radioului in vintre. Si din pacate pentru Kiss, cred ca nu exista cineva care sa le bage microbul. Sint doar mercenari. Radioul nu e pentru oricine, oricum.
  • catalin03 catalin03
    Ai auzit de target? E pe el, Toti tatuatii si fetele botoxate care se fac ca canta (cacofonie intentionata) sunt aici. Ce mai vrei? Cum sa lanseze doi anonimi? Sa-l bata pe Badea in direct la sinteza? Crede-ma ca sunt negocieri mari in spate. Vei auzi multi din video 2 pe Kiss in urmatoarele luni. Moga nu e doar cret, e si bun negociator. Vezi dincolo de ce da presa oficial.
  • Zero Media Zero Media
    PR cu doua zile inainte de incepere? Ghici cine vine la Kiss?
    Nimeni.
  • Catalina Catalina
    Cel mai bun PR? Credeam ca aici comenteaza oameni inteligenti. Acest clip e o gluma proasta, ca sa nu mai vorbim de ciorbele pe care cei de la kiss le tot incalzesc. Minus inca 200.000 de ascultatori pana in iarna le prevad.
  • Inna Inna
    Bun. Si in afara de parodia asta?

Trimite un comentariu

sus