Skip to main content

REACŢIE. B1 TV: „Am luat cunoştinţă odată cu telespectatorii noştri de mărturisirea făcută de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire”

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Turcescu la B1

Publicitate

Postul B1 TV a reacţionat în această seară ca urmare a dezvăluirilor făcute de Robert Turcescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea românească".

„Am luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii noştri, de mărturisirea facuta de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire. Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care rămâne mărturisirea lui Robert Turcescu până la proba contrarie.”, se arată în punctul de vedere al celor de la B1 TV.

În acest sens, în mod evident, activitatea sa de ofiţer sub acoperire este incompatibilă cu cea de jurnalist. Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere.

Aşa cum a anunţat Robert Turcescu personal, colaborarea cu postul nostru de televiziune a încetat. Este opţiunea sa, aşa cum şi subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii realizate la B1 TV au fost tot alegerea lui Robert Turcescu, se mai arată în comunicatul B1 TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • simplu telespectator simplu telespectator
    Comunicat profund incomplet, care mai mult îl cautioneaza pe Turcescu. Comunicatul ăsta, ca sa fie corect și cinstit, trebuia sa conțină și formularea "daune catastrofale aduse imaginii presei românești în ochii opiniei publice". Dar de unde nu e, nici divinitatea atât de invocata în mod incoerent de domnul colonel nu cere...
  • Mm Mm
    Acest "jurnalist",demn si onorabil!
  • Mr. Geo Mr. Geo
    Ah.... codul deontologic. Asta e parola dupa care astia se recunosc intre ei. Mai e si tagma celor care "intreprind demersuri jurnalistice". Ah... anchete jurnalistice. Ah... independenta editoriala. Ah, aflarea adevarului.

Trimite un comentariu

sus