Skip to main content

UPC a introdus Digi24 în grilă, după ce a fost obligat de instanţă

 
Digi 24 UPC
Digi 24 UPC

Digi 24 UPC

Publicitate

Postul de ştiri Digi24, deţinut de RCS&RDS, a intrat de astăzi pe reţeaua de cablu a UPC. Decizia vine după ce instanţa a obligat compania de cablu să introducă în grila de programe postul de ştiri, devenit obligatoriu la retransmisie.

Televiziunea se află pe canalul numărul 809 a la UPC, la „capătul grilei” în timp ce celelalte posturi de ştiri sunt pe canalele 402, 403.

Intrarea Digi24 în grila UPC vine la şase luni după ce televiziunea de ştiri a devenit obligatorie la retransmisie.

Postul de ştiri al RCS a intrat în lista must carry în luna februarie a acestui an, pe poziţia a 13-a. Cu toate acestea, marii cablişti au refuzat introducerea acestuia în grilă, pe motiv că nu este corect din punct de vedere concurenţial ca un post al unei companii de cablu concurente să devină obligatoriu la retransmisie.

În această situaţie, RCS&RDS a acţionat în judecată Romtelecom, UPC, NextGen şi Digital Cable System. Instanţele au emis atunci ordonanţe preşedinţiale – hotărâri judecătoreşti care conţin măsuri cu caracter de urgenţă prin care furnizorii de cablu au fost obligaţi să retransmită postul de televiziune Digi24 în regim must carry.

Informaţia legată de intrarea Digi24 în grila UPC ne-a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Există Liga 1 pe Digi sport şi GRATUIT. Digi produce meciurile Ligii 1 şi vor introduce Look tv şi Look+ în pacehtul de bază GRATUIT!
  • Vladi Vladi
    Din ce stiam eu nu esti obligat sa bagi toate posturile din lista must carry. Trebuie sa bagi neaparat vreo 60% din ele. Nu inteleg de ce i-a obligat sa bage Digi24. Postul este insa ok. Nu par a fi nici implicati in jocuri politice deci treaba cred ca este curata.
  • Marge Latu Marge Latu
    Sigur ca fiecare e liber sa se uite la ce post vrea, dar Digi24 e singurul post care se poate numi "post de stiri" in momentul de fata.
    Antena 3, B1TV si Realitatea sunt de propaganda.
    Iar RomaniaTV e de propaganda+cancan.

    Altfel spus, cine vrea sa afle stirea bruta, adica exact asa cum s-a intamplat, se uita la Digi24.
    Cine vrea sa afle ce legatura are Basescu cu stirea respectiva sau ce legatura are Ponta cu stirea respectiva se uita la Antena 3, B1TV, Realitatea sau RomaniaTV.
    Iar cine vrea sa afle daca nu exista vreo legatura intre disparitia Elodiei si stirea respectiva, se uita la RomaniaTV.
  • doru doru
    Subscriu , fiecare e liber sa aleaga ce program doreste din lista.dupa parerea mea ai ce vedea si sunt emisiuni foarte interesante.
  • Vasi Vasi
    Asta nu va mai dura mult. Deja sunt arognati si asta este de obicei inceputul decaderii.
  • obiectiv obiectiv
    Sunteti penibili... acordati acestui program 1 ora, mai ales in weekend si va veti da seama, daca sunteti obiectivi, cum trebuie sa fie o televiziune... nu are nicio importanta de cine este finantat Digi24, conteaza ceea ce face Digi24. ATENTIE! Digi24 nu este dedicat fanilor Antenisti, dauneaza rau prostiei.
  • Dan Dan
    Plus ca Look Tv nu este in lista canalelor obligatorii si deci este decizia lor daca baga sau nu. Ei nu pot fi obligati sa bage Look TV.
  • Dan Dan
    Acolo nu mai tine de influenta. Ei nu vor sa bage. Ca pe ei nu-i avantajeaza in momentul asta sa bage Look TV.
  • Dan Dan
    RDS are un regim special in romania. De ei nu se ia nimeni. Fac cam ce vor.
  • catalin catalin
    mai mare jena. Cum dracu sa te bagi cu forta pe gatul oamenilor??? Digi va faceti de maro
  • madalin madalin
    :)) Au ajuns sa fie vazuti cu forta. Inseamna ca sunt valorosi. oare, daca s-a creat precedentul, ei nu pot fi obligati sa bage Lokk in grila??
  • geo geo
    Abonatii ”nemultumiti” sau care nu pot trai fara Liga 1 sunt liberi...nimeni nu ii tine legati de un anumit operator de cablu...
    Vaya con Dios...
  • Dediu Dediu
    Stii de ce oare nu le da banii solicitati rds-ul? Crezi ca nu au sau ca le e frica de investitii? Sau pur si simplu nu-i intereseaza ce posturi doresc abonatii sai sa urmareasca
  • Dediu Dediu
    Pai in loc sa bage si ei banii in drepturi tv sa dea meciurile, stau sa se certe prin instante pentru o porcarie pana la urma. O ambitie la nivel corporatist
  • Bill Bill
    Da-i si tu in judecata si o sa afli :))))

Trimite un comentariu

sus