Skip to main content

Adrian Sobaru, expertizat pshiatric. Angajatul TVR şi-a recunoscut vina

 
Adrian Sobaru
Adrian Sobaru

Adrian SobaruAdrian Sobaru, bărbatul care a intrat cu maşina în bariera de acces de la sediul Guvernului, a fost adus astări la IML pentru a fi expertizat psihiatric, relatează B1 TV. Este o procedură care a fost cerută de procurorul care instrumetează cazul lui.

Publicitate

Sobaru nu a vrut să fie suspus unei expertize, pentru că spune avocatul său, nu recunoaşte că ar avea probleme psihice sau că ar suferi de o depresie. Rezultatul de la IML va fi eliberat în câteva zile.

Angajatul TVR a recunoscut în faţa unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sector 1 că a intrat cu intenţie în curtea Guvernului şi că avea o sticlă cu benzină, cu care intenţiona să îşi dea foc.

Avocatul lui Adrian Sobaru a declarat că intenţia clientului său nu a fost de a-i face rău jandarmului care se afla la poartă, ci, pur şi simplu, a fost o modalitate de a protesta faţă de situaţia financiară precară a familiei sale, fără a adresa o nemulţumire unui partid anume sau la adresa Guvernului.

Adrian Sobaru s-a prezentat astăzi la Tribunalul Bucureşti pentru că procurorii, nemulţumiţi de faptul că bărbatul a fost arestat la domiciliu, au contestat decizia. Această decizie s-a judecat la tribunal, însă judecătorul a rămas în pronunţare.

CONTEXT. Adrian Sobaru a intrat, pe 24 septembrie, cu maşina în gardul Guvernului. Acesta se afla singur într-o Dacie Break, când a forţat bariera de intrare în curtea Guvernului, prin zona de acces a demnitarilor. Acesta a rupt bariera şi a ajuns cu maşina în faţa Palatului Victoria.

Adrian Sobaru a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi şi SPP-işti. Bărbatul a fost luat cu duba de poliţie şi dus la Secţia 1 din Bucureşti.

În decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în timpul unei şedinţe, invocând faptul că i s-a tăiat ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap pe care îl are pentru fiul său, bolnav de autism. Acesta a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus