Skip to main content

Aristotel Căncescu a cedat una dintre licenţele sale TV către un fost angajat. Căncescu doreşte să predea treptat afacerile de media

 
aristotel canescu
aristotel canescu

aristotel canescu

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi preluarea licenţei audiovizuale a Mix 2 Braşov, deţinută de Aristotel Căncescu şeful consiliului judeţean Braşov, de către o o nouă societate. „Acţionatul acestei firme doreşte să predea treptat afacerile de media. A început cu această cesiune. Nu ştiu ce planuri are mai departe.”, a declarat în faţa membrilor reprezentanta societăţii Canaris.

Astfel, postul de televiziune va trece de la Canaris SRL, la Necom Advertising, o societate ai cărei acţionari sunt Florentin Cozmolici (95%) şi Mihaela Nichita (5%).

De menţionat că Florentin Cozmolici este un vechi angajat al grupului medie deţinut de Aristotel Căncescu.

Onelina Pescaru, reprezentant Canaris SRL - Colegul meu doreşte preluarea licenţei audiovizuale, urmând ca proiectul editorial să meargă mai departe dacă dumneavoastră sunteţi de acord.(...) Motivul cedării este acela că acţionatul acestei firme doreşte să predea treptat afacerile de media. A început cu această cesiune. Nu ştiu ce planuri are mai departe.

Florentin Cozmolici – Am lucrat şi eu acolo 20 de ani (grupul Mix - n.r.). Dorim să ne şi devoltăm plecând tot de la producţiile noastre. Cedarea este cu titlu gratuit

Solcitarea de cedare a licenţei postului TV a fost aprobată de forul audiovizual cu şase voturi „pentru”: Lorand Turoş, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Florin Gabrea şi Valentin Jucan au votat împotrivă.

Canaris SRL mai deţine două licenţe audiovizuale, Mix TV în Braşov şi TVF Făgăraş şi două licenţe de radio: Super FM în Braşov şi Predeal.

Aristotel Căncescu, şeful CJ Braşov, este urmărit penal, fiind suspectat că ar fi prejudiciat bugetul instituţiei pe care o conduce cu zeci de milioane de euro, atribuind contracte unor apropiaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus