Skip to main content

Pro TV a cumpărat un nou format de televiziune: Tumble. În ediţia britanică şi Nadia Comăneci este în juriu. Când va fi lansat show-ul

 
TX Two
TX Two

TX Two

Publicitate

CME Programming a achiziţionat, pentru Pro TV, de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, producţie recent lansată în Marea Britanie.

Parteneriatul între CME Programming şi BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Din  juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10.

Formatul Tumble pune alături vedete şi experţi care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV declară: „Pro TV este liderul televiziunilor din România încă din primul an de lansare. Am scris istoria televiziunii româneşti, iar Tumble va fi o pagină importantă din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o producţie inovativă cu o importantă valoare adăugată. Suntem încântaţi de semnarea acestui parteneriat, considerăm că România este locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiţia în gimnastică şi numeroasele talente şi medalii pe care această ţară le-a obţinut de-a lungul anilor.”

Grant Welland EVP CEMA, BBC Worldwide declară: „Sunt încântat că am reuşit să încheiem primul parteneriat pentru Tumble. Este natural ca România, cunoscută pentru unele din cele mai bune gimnaste din lume, inclusiv Nadia, să fie prima ţară care aduce acest format pe micile ecrane. Considerăm că există un foarte mare potenţial pentru Tumble şi suntem încrezători că vor urma şi alte contracte.”

Nadia Comăneci, membră a juriului Tumble declară: „Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show şi ceva mai mult. Complexitatea exerciţiilor la care sunt supuşi concurenţii, multe dintre ele unice, exerciţii care combină gimnastica cu acrobaţia te fac să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Foarte interesant este şi ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiţie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor, o bătălie care nu este cu ceilalţi, este o bătălie cu tine, cu depăşirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune şi o lecţie de viaţă.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    macar aia de vor concura nu vor fi niste pile! :) ca nu poti mima talentul, forta fizica si antrenamentul. mai bine vad oameni care muncesc pana au spuma alba pe limba de la efort decat sa vad parasute botoxate in tatele goale facand pe vedetele si incurajand prostitutia. bine ca nu-i inca o emisiune ca a lui mar(c)uta! slava domnului!
  • tzumpi tzumpi
    Ai un vot virtual de la mine:)
  • Eugen Eugen
    Unde sunt emisiunile de calitate din anii 90 care rulau la straini ? Unde e Roata Norocului (varianta k lumea, nu porcaria de la Prima), Totul sau nimic, unde sunt serialele family comedy de juma;' de ora.... praf si pulbere... acum numai dansatori, voci si bucatari !
  • dan sp dan sp
    circ la tv, la propriu, asa reiese din video. Gen Cirque du Soleil. Se pare ca numai britanicii sunt capabili sa creeze formate de succes, restul popoarelor importa, pana si americanii...
  • Eugen Eugen
    Eu zic ca va fi esec. Da, sorry Mihai, e cu gimnastica dar... romanii cred ca sunt satui de voci, dansat si mancare la tv
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    aualeu! sa luam vedete si necunocuti si sa ii punem sa faca sex pentru o cauza nobila. ii notam dupa gemete, grimase si pozitii. frate, m-am saturat de atatea emisiuni cu vedete+necunoscuti+miscare+ juriu+bucatari+concurs de cantat.
  • mad79 mad79
    Nu,nu Dansez ptr tine2 este Dasand printre vise!
    Asta nu stiu ce combinatie este.Este cam ciudata emisiunea,depinde si cum va fi ea matearilazata,iar concurentii trebuie alesi bine de tot!
  • Mihai Mihai
    da un search pe google si ai sa vezi ca nu e cu dans ci cu gimnastica :) emisiunea a facut audiente bune la britanici si cred ca Nadia va fi in juriu si la noi .
  • Eugen Eugen
    DANSEZ PENTRU TINE 2. The same shit !

Trimite un comentariu

sus