Skip to main content

Revista Capital lansează un program de jurnalism economic pentru studenţi

 
Jurnalisti
Jurnalisti

JurnalistiRevista Capital şi Fundaţia Nadia Comăneci organizează programul de jurnalism economic “Gândeste Drept. Informează-te.”, dedicat studenţilor pasionaţi de jurnalism.

Publicitate

Programul se va desfăşura in perioada 20 octombrie 2014 – 20 martie 2015 şi va include un număr de 7 teme diferite pe segmentul economic, teme care vor fi anunţate pe parcursul programului.

Pentru a intra in competiţie, studenţii interesaţi, trebuie sa scrie un articol având ca subiect prima tema propusa de jurnalistii Capital: ’’20.000 de euro pentru investitii. Cele mai bune modalitati de utilizare a banilor pe o perioada de 3 ani pentru a obtine profit’’.

Articolul va fi trimis la adresa de email [email protected], pânăla data de 17 noiembrie. Textul trebuie să respecte tema şi să se încadreze între 4000 şi 6000 de semne, cu tot cu spaţii.

Pentru a putea trimite articole la toate temele propuse in cadrul Programului “Gandeste drept. Informeaza-te” studenţii trebuie să urmărească săptămânal revista Capital pentru a afla următoarele teme propuse. Studenţii pot trimite articole cu toate cele 7 teme diferite, propuse de Capital.

După data de 17 noiembrie, revista Capital va anunţa urmatoarea temă, dedicată tot jurnalismului economic, care va trebui respectată, de către cei care işi doresc să intre in concurs.

Cele mai bune materiale primite din partea studenţilor vor fi publicate in revista Capital editia print, începand cu data de 10 noiembrie.

În plus, cei care vor avea şansa să-şi citească propriul articol in Capital (print) vor primi fiecare, drept recompensă, seturi constând în 12 carţi de business ( printre acestea Donald Trump, cu cartea sa ’’Cum să faci avere’’, Peter Drucker cu ’’Despre decizie si eficacitate’’ sau Richard L. Brandt cu ’’Baietii de la Google”).

La sfârşitul concursului, cel mai bun articol va fi premiat cu 1 smartphone Dual Sim iar câştigătorul va avea şansa unui internship în cadrul redacţiei Capital, unde va învăţa de la cei mai buni jurnalişti. Articolul va fi selectat în data de 23 martie, de catre Ciprian Mailat, redactor-şef adjunct, revista Capital şi jurnalist economic.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gerula gerula
    Virgula intre subiect si predicat. Ar trebui sa ia cursuri si marketingul capital...

Trimite un comentariu

sus