Skip to main content

S-a lansat Romania Casting Call, platformă de casting pentru industria massmedia, producători, actori, fotografi sau regizori

 
Laura Musat
Laura Musat

Screen shot 2014-10-02 at 3.20.11 PM

Publicitate

Cei care caută sau îşi caută de lucru în domeniul producţiei TV sau cinema au la dispoziţie platforma RomaniaCastingCall.com, lansată de curând. Site-ul acopera zone de la actori şi voice over la modele, fotografi şi “alte talente”.

Cum se face înscrierea pe site şi cine a lansat platforma, în continuare:

Ce este RomaniaCastingCall (RCC):

Platformă de casting pentru industria media, în special pentru producţia de film şi televiziune, explică Laura Muşat, cea care a dezvoltat proiectul.

Cum funcţionează:

În primul an (pănă în septembrie 2015) platforma este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru cei caută de lucru.

Angajatorii (regizori, producători etc) postează joburile gratuit pe platformă.
Cei care plătesc (după septembrie 2015) vor fi cei care îşi caută un job, în baza unui abonament. Până anul viitor, abonamentul este gratuit.

Ce domenii acoperă:

Actori
Voice Over
Film crew
Dansatori/coregrafi
Modele
Fotografi
Alte talente
Kids (6-16 ani)

Cum a venit ideea proiectului?

Laura MusatLaura Muşat a urmat cursuri de actorie încă din clasa a treia. În clasa a unsprezecea, juca deja în Love Building, alături de Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol)
“Am fost atrasă de ceea ce este în spatele camerei de filmat”, spune Laura Muşat.

“Am început să studiez cu atenţie piaţa de producţie din România. Aşa am descoperit că lipseşte un loc care să fucţioneze ca o platformă independentă de casting”, a continuat ea.

Cine este Laura Muşat:

Fondatoarea Romania Casting Call studiază la Londra producţia de film şi televiziune (în care este anul trei) şi, de anul acesta, studiază regia şi la Bucureşti, la UNATC, unde a fost prima admisă.

Este fiica avocatului Gheorghe Muşat (fondatorul casei de avocatură Muşat şi Asociaţii) şi a lui Carmen Muşat, redactor-şef al publicaţiei Observatorul cultural.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luca Victor Luca Victor
    Dansator-coregraf profesionist cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, pasionat de arta si cu notabile realizari in dans.
  • MORLOVA IULIAN MORLOVA IULIAN
    DORESC SA MA INSCRIU SI EU LA DUMNEAVOASTRA. CAT COSTA CURSUL?
  • Gabi Gabi
    Felicitari pt idee !

Trimite un comentariu

sus