Skip to main content

Sorin Roşca Stănescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de ÎNCHISOARE cu executare

 
sorin rosca stanescu
sorin rosca stanescu

sorin rosca stanescu

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Roşca Stănescu la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la doi ani şi opt luni de închisoare, tot cu executare, scrie Mediafax.

Potrivit Digi 24, Sorin Roşca Stănescu este acuzat de utilizare a informaţiei privilegiate şi de aderare sau sprijinire sub orice formă a unui grup infracţional organizat, iar Sorin Pantiş, de manipulare a pieţei prin tranzacţii sau ordine de tranzacţionare şi de aderare sau sprijinire sub orice formă a unui grup infracţional organizat.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă, inculpaţii din dosarul Rompetrol condamnaţi la pedepse cu închisaorea urmând să fie încarceraţi.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) ceruse, la ultimul termen de judecată, să se constate încetarea procesului penal pentru fostul ministru Sorin Pantiş şi senatorul Sorin Roşca Stănescu, întrucât faptele de care sunt acuzaţi s-au prescris, precum şi în cazul lui Dinu Patriciu, în urma decesului acestuia.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    baaaa, astia au furat o viata si primesc 2,3,4 ani, justitie de ochii lumii, traim intr-o tara pur corupta, distrusa de politicieni, clanuri mafiote care conduc orase cu ajutorul politiei, omul cinstit este sugrumat in aceasta tara plina de oameni corupti
  • ion ion
    prea putin... Daca mai era un 1 in fata... Urmeaza ANAListul CHIREAC?
  • reporter reporter
    hopaaa, uite cum poți pune pariu că o să scrie și SRS o carte....

Trimite un comentariu

sus