Skip to main content

Stelian Tănase: Va fi sesizată Comisia de Etică TVR în cazul prezenţei lui Ponta la "Viaţa satului"

 
Tanase
Tanase

TanaseComitetul Director al SRTv a decis, miercuri, să sesizeze Comisia de Etică şi Arbitraj (CEA) din TVR în cazul prezenţei lui Victor Ponta în ediţia de duminică a emisiunii "Viaţa satului", după cum a declarat pentru Mediafax Stelian Tănase, preşedintele-director general al Televiziunii Române.

Publicitate

Stelian Tănase a confirmat pentru Mediafax că subiectul prezenţei lui Victor Ponta în emisiunea "Viaţa satului" a fost discutat în şedinţa de miercuri a Comitetului Director (CD) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), din care face parte şi Tănase.

"Am stat de vorbă şi am convenit să trimitem chestiunea la Comisia de Etică. Au fost păreri şi păreri. Dar, până la urmă, am convenit că este problema Comisiei de Etică", a spus Stelian Tănase.

El a mai spus că nu va fi luată nicio măsură împotriva directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu. "Comisia de Etică va face o analiză. Nu putem să ne antepronunţăm. Comisia de Etică va spune: a fost corect, n-a fost corect, a respectat regulamentele, nu s-au respectat", a mai spus Tănase.

Contactat miercuri de agenţia Mediafax, Horia Gruşcă, preşedintele Comisiei de Etică şi Arbitraj din TVR, a spus că, până în acest moment, nu a fost primită sesizarea Comitetului Director. "Nu ştiu nimic în clipa de faţă, nu am primit nimic", a spus Gruşcă.

Trei membri ai CA al TVR, Andrei Muraru, Radu Carp şi Romina Surugiu, au declarat la începutul acestei săptămâni că Victor Ponta şi-a făcut publicitate electorală duminică, în emisiunea "Viaţa satului" de la TVR 1, deşi acest program nu era unul dedicat campaniei, Carp şi Surugiu cerând demisia directorului TVR 1, Gabriel Gherghescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Comisia de etica. Un fas. E ca si cum i-ai spune vecinei de bloc. Si daca ma uit bine la cine face parte din comisia asta mai nou, e un fel de frectie la picior de lemn!
  • Klipici Sorin Klipici Sorin
    Stelian Tanase - un individ sec si disperat ca va fi dat afara. Joaca politic pentru a putea da apa la moara falitilor care-l sprijina in a antama ideea ca a fost eliminat politic. Nu bre Stelicule, vei fi dat afara din cauza ca ai dus TVR-ul intr-o groapa chiar mai adanca decat era.
    Si-a facut Ponta campanie electorala intr-o emisiune de la TVR? Nicio problema sunt sanse mari sa nu-l fi vazut nimeni!
  • Livia Pila Livia Pila
    Etern caraghios si vesnic fara curaj Stelica Infarct.

Trimite un comentariu

sus