Skip to main content

21 noiembrie. Tănase: Voi lua o decizie în privinţa lui Lukacsi. Protestele din 14 noiembrie trebuiau difuzate live

 
Tanase
Tanase

TanaseDECIZIE. Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, pentru Mediafax, că va lua o decizie în privinţa directorului Ştirilor TVR, Claudiu Lukacsi, precizând că este nemulţumit de modul în care au fost reflectate protestele din 14 noiembrie, care în opinia sa ar fi trebuit difuzate live.

Andrei Muraru, Radu Carp şi Romina Surugiu, membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), au solicitat public, marţi, demiterea lui Claudiu Lukacsi din funcţia de coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri, din cauză că "televiziunea publică a fost singura televiziune care nu a prezentat manifestaţiile publice de vineri, 14 noiembrie".

Tănase: Voi lua o decizie în privinţa lui Lukacsi. Protestele din 14 noiembrie trebuiau difuzate live


ANULAT. Televiziunea NBC a anunţat, miercuri, anularea unui proiect în care era implicat actorul de comedie Bill Cosby, decizia fiind luată după ce şi platforma online Netflix a amânat lansarea unei alte producţii cu vedeta americană, după apariţia acuzaţiilor de viol la adresa artistului, notează Mediafax.
Decizia NBC a venit la o zi după ce serviciul video la cerere Netflix a anunţat că amână show-ul de stand-up comedy "Bill Cosby 77", care trebuia lansat pe 28 noiembrie.
Netflix şi NBC anulează emisiunile lui Bill Cosby după acuzaţiile de viol aduse actorului


ÎNLOCUIRE. Yahoo! a devenit motorul implicit de căutare pentru utilizatorii din SUA ai browserului de internet Firefox, înlocuind motorul Google, ca urmare a unui parteneriat încheiat între Yahoo! şi Mozilla, relatează Mediafax.
Google a fost motorul implicit de căutare al browserului Firefox timp de 10 ani, relatează Bloomberg.
Yahoo a devenit noul motor implicit de căutare în browserul Firefox, înlocuind Google

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    Inainte sa-l dea afara sa-i opreasca nesimtitului si banii pe care si-i baga singur in buzunar pe ore suplimentare, sambete, duminici, cresterea copilului, alaptatul la PSD, prime de direct etc. Noi papagalii, avem lefurile nemodificate din 2007 si astia nu se mai satura.
  • nadia nitov nadia nitov
    ce-i nasol in povestea asta e ca o lepra judeca o alta lepra! :( sper sa prind ziua in care oameni de caracter care nu au lins talpi sa-i judece pe amandoi! hai, doamne, ca parca ti-ai adus aminte de noi, fa o minune si sparge-i pe astia si toata gasca lor!
  • thor thor
    Masurile astea nu trebuiau luate a doua zi, croitorasule? Greu de crezut ca ar fi avut ceva de prezentat, oricum. La Cluj nu s-a vazut picior de tvrist, era prea mare deranjul pentru ei
  • Livia Pila Livia Pila
    Tanase, speram ca foarte curind sa fie luata o decizie in privinta ta! Trebuie sa dispari urgent, om fara caracter! urgent! Pleaca!

Trimite un comentariu

sus