Skip to main content

Eurosport transmite turneul ATP de la Stuttgart

 
logo-eurosport-hd
logo-eurosport-hd

logo-eurosport-hdEurosport a semnat un acord pe trei ani pentru turneul ATP de la Stuttgart, devenind astfel canalul european oficial şi exclusiv al competiţiei*. Acordul cuprinde drepturile TV şi digitale pentru următoarele trei ediţii ale competiţiei – din 2015 până în 2017, scrie TVmania.ro. Evenimentul este cunoscut şi sub denumirea de MercedesCup.

Publicitate

Jean-Thierry Augustin, CEO al Grupului Eurosport, a declarat:

“Tenisul reprezintă o parte importantă a grilei noastre de programe, iar faptul că am putut consolida oferta cu un nou turneu din circuitul ATP este în perfect acord cu strategia noastră în ceea ce priveşte creşterea conţinutului exclusiv pentru sporturile noastre reprezentative.”

Turneul de la Stuttgart este un plus adus ofertei de tenis a Eurosport care, pe lângă cele trei turnee de Mare Şlem, cuprinde turnee din circuitele ATP şi WTA, desfăşurate pe toate tipurile de suprafeţe şi la care participă cei mai buni jucători din lume.

Printre turneele transmise se numără cele de la Doha (hard), Nurnberg (zgură), Nottingham (iarbă) şi turneele indoor de la Linz şi Luxemburg. Competiţia de la Stuttgart se va desfăşura pe iarbă în 2015 pe noul teren central de la TC Weissenhof, care va fi inaugurat astăzi de Tommy Haas – de 15 ori câştigător al turneelor ATP.

Transmisiunile Eurosport din cadrul turneelor de Grand Slam – Australian Open, US Open sau Roland Garros – sunt impresionante, cu peste 200 de ore ÎN DIRECT per competiţie. Fanii se pot bucura de asemenea de cel mai mare număr de canale bonus, simultane, cu transmisiuni live de pe şapte terenuri, toate disponibile pe Eurosport Player.

*cu excepţia Germaniei
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Nu stiu,daca este cel mai bun,dar are punctele lui forte,ciclism,ski si tenisul de la 3 din 4 turnee de GS.
    Pentru EPL&Bundesliga,nu am cele mai bune pareri,pentru ca le impart cu Dolce,pe care nu Il prind,dar ptr asta este net!
  • radu radu
    din punctul meu de vedere eurosport e cel mai bun canal de sport existetn in Romania. Sunt pasionati si de darts, si de echitatie la noi in tara. e un post generalist de sport ce ai vrea geo sa difuzeze doar tenis sau fotbal?
  • geo geo
    Daca sunteti asa de tari de ce nu luati si Wimbledonul sau Turneul Campionilor...ori a Campioanelor...
    Si apropo, Darts-ul pe care il difuzati atit de des este un sport reprezentativ...si daca da, atunci pentru cine?

Trimite un comentariu

sus