Skip to main content

Gazeta, dată în judecată de o fostă procuroare DNA pentru un articol despre Gala Bute

 
inma awards_gazeta sporturilor_gsp
inma awards_gazeta sporturilor_gsp

inma awards_gazeta sporturilor_gsp

Publicitate

Gazeta Sporturilor a fost dată în judecată de o fostă procuroare DNA, Alina Florentina Stoica, în prezent angajată a DIICOT, anunţă Cătălin Tolontan pe blogul său.

Stoica susţine că are greutăţi în a-şi face meseria, pentru că cei anchetaţi de ea la DIICOT îi bat apropouri despre „comentariile denigratoare la adresa mea apărute în Gazeta Sporturilor”.

„După 11 luni de la publicare, procuroarea susţine că ”am fost presată de articolele din ziar” şi ne-a dat în judecată, cerînd despăgubiri de 200.000 de lei şi ştergerea investigaţiei de pe net.”, anunţă Tolontan.

Alina Florentina Stoica a fost cea care cercetat timp de un an şi jumătate dosarul Galei Bute, din primăvara lui 2012 şi până în decembrie 2013.

Pe 2 decembrie 2013, conducerea DNA i-a invalidat rechizitoriul în cazul infracţiunii din bani europeni, şefii ei negînd concluzia Alinei Stoica că doar Rudel Obreja era vinovat pentru fraudarea  în iulie 2011 a 2,5 milioane de euro din bani publici, arată o investigaţie GSP, semnată de Mirela Neag şi Cătălin Tolontan.

Procuroarea Alina Stoica i-a exclus din cercul vinovaţilor pe toţi cei din ministerele Elenei Udrea şi a lui Ion Ariton, conducerea DNA a decis că responsabilii fraudei se găsesc şi în aceste ministere şi că dosarul trebuie reluat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce audienta a facut ieri show-ul lui teo cu loredana in platou, si ea vopsita in trei culori ?

Trimite un comentariu

sus