Skip to main content

Lucian Mîndruţă va prezenta la Gaudeamus viitoarea sa carte, Share

 
Lucian Mandruta
Lucian Mandruta

Lucian MandrutaJurnalistul Lucian Mîndruţă va prezenta viitoarea sa carte, intitulată "Share! Cum am învăţat din social media să-i iubesc din nou pe români", în avanpremieră, sâmbătă, de la ora 17.30, la Târgul internaţional de carte Gaudeamus, care se desfăşoară la complexul Romexpo din Bucureşti, anunţă Mediafax. Cartea va fi disponibilă publicului începând din 10 decembrie.

Publicitate

Evenimentul va avea loc la standul editurii Herg Benet din complexul Romexpo, Pavilionul central, numărul 229, nivel 4.50.

Alături de Lucian Mîndruţă, la eveniment va participa ca invitat special scriitorul şi jurnalistul Iulian Tănase.

Lucian Mîndruţă: „Săptămâna trecută, în drum spre Paris, mă gândeam la titluri pentru carte. Şi unul suna cam aşa: «Revolta vine mereu la timp». Nu ştiam atunci că sunt la doar 24 de ore distanţă de ea... Cartea e despre asta, dar şi despre cei patru ani pe care i-am petrecut împreună cu voi pe social media. Despre cum anume ne creăm comunităţile, cum s-au răspândit ideile, despre cine a deschis ferestrele prin care aerul libertăţii din lumea virtuală a devenit furtună în cea reală. Despre asta e vorba în «Share!» Despre viaţa mea pe Facebook, care şi-a regăsit un sens din vieţile altora."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus