Skip to main content

Meciurile Astra - Celtic şi Steaua - Rio Ave au lăsat urme în audienţele de joi. Ce au făcut Las Fierbinţi, Next Star şi Suleyman

 
Meciurile Astra - Celtic şi Steaua - Rio Ave au lăsat urme în audienţele de joi. Ce au făcut Las Fierbinţi, Next Star şi Suleyman

Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich
Sursa: Mediafax_Foto-Laurentiu_Mich

Publicitate

Chiar dacă au fost difuzate de un post nemonitorizat - Digi Sport, meciurile Astra - Celtic şi Steaua - Rio Ave au influenţat audienţele joi seara. Las Fierbinţi a avut audienţe ceva mai mici în comparaţie cu săptămâna trecută, iar categoria Alţii (care include toate canalele nemonitorizate) a avut audienţe mult peste medie.

Meciurile au fost difuzate de la ora 20.00 (Astra - Celtic) şi de la 22.00 (Steaua - Rio Ave). Nu se poate spune exact câţi dintre telespectatorii categoriei Alţii erau pe meci şi câţi pe alte programe nemăsurate, dar numărul de telespectatori pe acest segment a fost aproape dublu decât într-o joi obişnuită.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele, pe fiecare intervalele Las Fierbinţi, Next Star şi Suleyman:

Las Fierbinţi, audienţe mai scăzute peste meciurile de fotbal

Serialul Las Fierbinţi, de pe Pro TV, a fost pe prima poziţie dintr posturile monitorizate, pe toate targeturile. La nivel urban, categoria Alţii a adunat mai mulţi telespectatori decât serialul de pe Pro TV.

Pe intervalul serialului (20.30-22.20), Pro TV a fost urmărit de 1,74 milioane de telespectatori pe minut (faţă de două milioane săptămâna trecută), dintre care 836.000 din oraşe.

Audienţa posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul serialului Las Fierbinţi (click pentru a mări)

Audiente Las Fierbinti 6 noiembrie 2014

Suleyman Magnificul, loc mai bun la oraşe

Categoria Alţii a avut cifre bune şi pe intervalul serialului Suleyman Magnificul.

Serialul a plasat Kanal D după Pro TV şi Antena 1 la nivel naţional şi pe targetul comercial, dar a fost după Pro TV pe targetul urban.

Public stabil pentru sultan: 1,18 milioane de români, la nivel naţional, apropiat de săptămâna trecută.

Audienţa posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul (click pentru a mări)

Audiente Suleyman 6 noiembrie 2014

Next Star a stat ceva mai bine pe targetul urban: primul loc între posturile monitorizate

Pe intervalul Next Star (emisiune de trei ore - 20.30-23.30), Pro TV a fost pe prima poziţie la nivel naţional şi pe targetul comercial.

La oraşe, Next Star a fost pe prima poziţie dintre posturile monitorizate. Categoria Alţii a cumulat însă mai mulţi telespectatori decât show-ul de pe Antena 1.

Şi media NextStar a avut cifre apropiate de audienţele săptămânii trecute.

Audienţa posturilor TV joi, 6 noiembrie, pe intervalul emisiunii Next Star (click pentru a mări)

Audiente Next Star 6 noiembrie 2014

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Daca rds-ul nu face ceva pana la inceputul returului, toti clientii microbisti si iubitori de Liga 1 se vor porta catre Upc sau Rtc.
    Deja Upc a castigat aproape 10 000 de clienti doar cu Liga 1
  • Damian Damian
    Lasa ca acelasi lucru zic si despre Look tv, ca nu se uita lumea.
    De unde, ca e bataie pe Liga 1. Pai daca aia de la Kantar au montat 50 de dispozitive pe baza carora masoara audientele, si alea sunt 90% la rds...ce vreti sa iasa? :))))
  • Saly Saly
    Pai daca digi doar atat pot transmite din meciurile cu echipe romanesti, ca nu dau Liga 1, macar acum sa li se auda si lor numele. Ca in weekeend-uri, toata lumea se uita pe look tv la upc si rtc
  • FCSB FCSB
    Din cate stiu eu dolce este masurat(din moment ce au publicitate), deci cauta-l pe la coada clasamentului, ca trebuie sa fie acolo; in categoria altii sunt posturile nemasurate, iar cel mai important din ele este digisport de asta a fost mentionat, de obicei cand nu sunt meciuri, joia, la categoria asta audientele sunt neimportante. Nu mai fiti hateri, ganditi inainte de a scrie prostii.
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    sigur au fost vazute dar este sub top5 audiente :P
  • Cata Cata
    audientele Dolce Sport nu intra de obicei in top nici cu meciurile Stelei din Europa !!!
  • 1 1
    Cele 2 meciuri au fost transmise si pe dolce sport,aici chiar nu la vazut nimeni ??
  • MwRy MwRy
    meciurile au fost difuzate si de DolceSport, cati bani ati primit de la digi sa ii mentionati doar pe ei in articol? Dolce cum a stat cu audienta?
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Mulțumesc pentru observație. Am corectat.
  • Adi Adi
    Petrisor se ved ca nu ai nicio legatura cu fotbalul sau cu sportul! Echipa scotiana se numeste Celtic si Celtics ! Poate ai auzit ceva de prin NBA dar pana la a gresi numele unei echipe atat de cunoscute de 3 ori ,inclusiv in titlu, e cale lunga!

Trimite un comentariu

sus