Skip to main content

Mihai Găinuşă, despre cererea de insolvenţă a Prima TV: "Am facturi neplătite încă de anul trecut. Starea asta nu mai poate continua"

 
Gainusa despre emisiunea fara Serban
Gainusa despre emisiunea fara Serban

Gainusa despre emisiunea fara Serban

Publicitate

"Am facturi neplătite încă de anul trecut. Ultimele facturi neonorate de Prima TV sunt din sezonul de toamnă 2013", a declarat pentru Paginademedia.ro Mihai Găinuşă, fost realizator al emisiunii Cronica Cârcotaşilor (sezonul trecut) şi producătorul emisiunii Cusurgiii.

De altfel, Mihai Găinuşă declară pentru Paginademedia.ro că a oprit emisiunea Cusurgiii pentru că nu a fost făcută nicio plată în contul activităţii lui la acest program.

Reamintim că firma lui Mihai Găinuşă, Trosc Pleosc Production, a cerut insolvenţa companiei care deţine Prima TV şi a depus o ordonanţă de plată din cauza facturilor neachitate.

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:

"Am facturi neplătite încă de anul trecut. Pur şi simplu nu am fost plătit. Ultimele facturi neonorate sunt din sezonul de toamnă 2013. Pentru Cusurgiii nu mi s-a dat. Vorbim de plata pentru o parte din sezonul de toamnă al Cronicii din 2013, de tot sezonul de primăvară şi de Cusurgii de acum."

Are vreo legătură oprirea emisiunii Cusurgiii cu faptul că nu ai fost plătit?
Da, eu am oprit emisiunea. Mi s-au dat asigurări că se vor face plăţi, dar asta nu s-a întâmplat. Nu avea rost să mai acumulez facturi, să muncesc degeaba.

Eu am plătit toate dările la stat. Am pierdut de două ori: că nu am încasat şi că am plătit la stat pentru facturile emise. Starea asta nu mai poate continua.

Cu Cristian Burci ai discutat?
Am avut o discuţie acum o săptămână în care m-a asigurat că vom fi plătiţi, dar nu a făcut-o.

Va continua colaborarea cu Prima TV dacă se vor plăti banii?
Să vedem ce înseamnă acest dacă. Depinde cum fac plăţile şi, mai ales, dacă le fac."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • OMUL DIN FATA TELEVIZORULUI OMUL DIN FATA TELEVIZORULUI
    Prim TV ! La groapa cu tine si toti "profesionistii de guma" ce isi zic reporteri de teren, cu stiri de soc si groaza, incredibile, nemaiauzite, etc!!!!
    Fumul ce va iesi dupa executia in crematoriul dedicat unor astfel de posturi, a se citi INSOLVENTA, VA FI SPULBERAT IN 0,5 SECUNDE SI NIIIIMENI NU-SI VA MAI AMINTI CA ATI EXISTAT VREODATA. Voi, realitatea tv,kanald, b1tv antenele, protv, si muuulti altii! Va fi apoi liniste.......
  • NEMESIS NEMESIS
    Pe Burci ăsta ar trebui să-l calce mascaţii, ar avea ce găsi...
  • Sergiu Sergiu
    Daca domnul Gainusa nu avea clauza in contract legata de audiente, atunci are dreptate sa isi ceara banii. Ma mira insa lipsa de solidaritate a colegilor de trust. Probabil ca ceilalti sunt platiti mai mult sau mai putin la zi.
    In privinta domnului Huidu, daca Prima da faliment, acesta nu o sa mai aiba loc de munca. Nu cred ca emisiunea dumnealui, fara prezentatorii consacrati, sa fie vandabila. Observati ca dansul nu a mai avut niciun produs credibil cu care sa convinga posturile de radio, dupa ce a plecat de la Kiss Fm. Deci e si in interesul domnului Huidu ca domnul Gainusa sa ridice insolventa asupra Prima Tv.
  • valon valon
    Oli, asa au crezut si altii despre cretineii cu drep de vot si acum sant in deruta, ca se prabuseste sandramaua arogantei .Uite unde era Oli-ta plin de verdicte!
  • marc marc
    Ba'esti prost? Da'cronica era in fiecare zi? Ati vazut audientele cronicii de sezonul asta????? !!!!! 1.5-1.7, hai 2 cu indulgenta... care start? Pai n-a fost cronica emisiunea motor de la prima astia 15 ani, de zici tu martore? cand facea 5-6 rating...huidu scria emisiunea? de ce nu o mai scrie si acum? textele'de acum sunt VARZA! practic lipseste scenariul. Ar trebui sa spui ca Huidu scria si scrie textele vulgare de pe materiale, iar Gainusa scria emisiunea. Si da, noi toti CREDEM ca era creierul! Asta e! Si stii vorba aia? cainele moare de drum lung si PROSTUL DE GRIJA ALTUIA! scrii fara nicio legatura cu articolul, doar iti reversi ura si frustrarile. Am inteles: il urasti pe Gainusa! asa si? Schimba placa canta la alta masa!
  • martor martor
    Emisiunea lui Gainusa de la Prima avea audiente execrabile, d-aia a si fost mutata dupa Cronica pentru a avea un start mai bun, dar tot degeaba. Aceleasi glume rasuflate cu care ne terorizeaza de 15 ani. Sunt curios daca il vor mai tine si la radio 21 unde, dupa ce s-a dus pe cai mari, am inteles ca n-a facut nicio branza. Oricine dintre cei care au lucrat in Prima sau in Kiss stie ca Huidu scria de fapt emisiunea. Dar a existat mereu acest mit cum ca Gainusa ar fi fost creierul. L-a ajutat si fata asta de ochelarist sa ne pacaleasca...
  • marc marc
    din cate intelegem noi aici are de luat bani de cand realiza cronica....si o facea bine. emisiunea asta noua a facut-o 1 luna, 1 luna jumatate parca, asa ca, care evolutie?cand sa evolueze? la prima nu merge nimic! nimic! mai bine inchid si lasa oamenii buni sa isi vada de viata lor in alta parte!
  • unu unu
    De audientele emisiunii si evolutia ei nu zice nimeni nimic ? Evident ca oricat de mici sau mari ar fi fost trebuia platit ca Burci nu e Ceausescu si nici Gainusa nu e utcist sa faca munca patriotica ,dar e bine sa avem imaginea de ansamblu .
  • EVELYNE EVELYNE
    Burci este renumit pentru ca nu plateste nicio datorie, nu se va face bine niciodata de boala numita jigodism, asa ca nu vad de ce a trecut atat de mult timp pana cand, in sfarsit, un om curajos a trecut la fapte.
    Bafta tututror celor care il inghesuie pe Burci...o merita !!!
  • @ion din balon @ion din balon
    Aaaa...deci de la asta venea EVZ.ro? De la evazionisti.ro?
  • ion din balon ion din balon
    Daca toata lumea ar face asta, tara asta ar fi departe, nu o groapa de gunoi unde grangurii, adica "oamenii de afaceri"=combinatorii, valutistii,bisnitarii, evazionistii etc- prospera pe seama fraierilor care muncesc si produc!
  • Oli Oli
    acum se întorc vremurile de prosperitate si pentru Prima, EVZ, Gindul, Realitatea. Toți insolventii neplătitori de taxe își vor reveni. Trăiască democrația si cretineii cu drept de vot !
  • stefan stefan
    the baby broker is broke.
  • LACO LACO
    Va duceti cu totii de rapa. Adio.
  • marius marius
    Respect!

Trimite un comentariu

sus