Skip to main content

TVR a lansat propunerea organizării dezbaterii electorale pentru turul doi

 
TVR
TVR

tvrTVR îi provoacă pe Iohannis şi Ponta la o confruntare directă înainte de turul doi de scrutin. Televiziunea Română a lansat, în această dimineaţă, propunerea organizării uneia sau a mai multor dezbateri electorale între candidaţii rămaşi în cursa prezidenţială.

Publicitate

TVR a transmis celor doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, invitaţia de a participa astăzi, ora 14.00, la sediul Televiziunii Române, la o primă întâlnire în vederea discutării propunerii lansate.

În această campanie electorală, Victor Ponta şi Klaus Iohannis nu s-au întâlnit într-o confruntare directă. De altfel, premierul şi-a exprimat dezinteresul pentru o eventuală confruntare. Pe 26 octombrie, TVR 1 a mai încercat să organizeze o astfel de întâlnire între cei doi prezidenţiabili, dar Victor Ponta nu a răspuns pozitiv invitaţiei.

Ce le propuns Stelian Tănase, preşedintele director-general al TVR, celor doi candidaţi?

  • locul dezbaterii: sediul SRTV sau Palatul Parlamentului
  • formatul emisiunii: mai mulţi moderatori, agreaţi de ambele părţi, reprezentând SRTV, Antena 3, B1 TV, România TV şi Realitatea TV. SRTv va oferi semnalul TV tuturor televiziunilor.
  • temele de dezbatere: atribuţiile preşedintelui, probleme de politică externă şi de politică internă. Detaliile pot fi stabilite, de comun acord cu staffurile de campanie, începând cu prima rundă de negocieri.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus