Skip to main content

Cine sunt cei cercetaţi în dosarul MediaPro

 
studiourile mediapro_foto Adevarul
studiourile mediapro_foto Adevarul

studiourile mediapro_foto Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Publicitate

EXCLUSIV. Mai mulţi şefi financiari şi directori din cadrul Studiourilor MediaPro au fost reţinuţi după audierile de ieri, făcute de procurorii Parchetului Capitale. 11 dintre cei 32 de suspecţi audiaţi au ajuns astfel în arest.

Printre cei audiaţi s-au numărat şi Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza, fost şef al MediaPro Pictures şi un apropiat al lui Adrian Sârbu. Boncea nu a fost reţinut, el părăsind sediul Parchetului ieri, noaptea târziu.

Paginademedia.ro prezintă, în premieră, 10 dintre cei reţinuţi, potrivit informaţiilor obţinute de la surse din cadrul Poliţiei:

- Medeleanu Corina - director financiar studiourile mediapro

-Andreea Stănculeanu - chief operating officer la studiourile Mediapro.

- Eugenia Bălan - director în cadrul Studiourilor.

- Ion Cosmin Andrei - fost director în cadrul studiourilor şi fiul Ruxandrei Ion. Cosmin Ion, fost şef al MediaPro Entertainment, a părăsit grupul Pro, alături de mama sa, în luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

- Lucia Adăscăliţei - Analist financiar MediaPro, în perioada decembrie 2007 - martie 2014, potrivit informaţiilor postate pe contul de LikedIn.

 - Dănuţ Puiu

- Elena Niţă

- George Dinu

Vâju Silviu 

- Mihai Toderiuc - director operaţional la Studiourile MediaPro. El are o experienţă în cadrul grupului Pro ce începe din anii 2000. Toderiuc a fost inclusiv Business Manager în cadrul Central Europnean Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV, potrivit informaţiilor de pe contul de LinkedIn.

Alte 11 persoane au fost reţinute în această vară în dosarul de evaziune fiscală în care sunt implicaţi mai mulţi angajaţi ai Studiourilor MediaPro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Printre aceştia s-au numărat şi Vlad Panaitescu, fost şef al decorurilor din Buftea.

Vlad Panaitescu coordona echipele care s-au ocupat de decorurile pentru marile producţii ale Pro TV Românii au talent şi Dansez pentru tine, dar şi pentru filmele turnate pe platourile de la Buftea.

Lista lor:

1. Panaitescu Vlad Ioan

2. Bilciurescu Tudorel

3. Şoachete Valentin

4. Dorobanţu Silviu Ştefan

5. Petchi Roxana

6. Tudor Ion

7. Vişinescu Mihai

8. Răileanu Dan Cristian

9. Răduţiu Răzvan Adrian

10. Calapereanu Elena

11. Prescure Puiu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Lazar Cristina Lazar
    Silviu Viju este un *** ca si Adrian Sarbu si cand scriu stiu f multe
  • Dan Ichim Dan Ichim
    Niste retardati toti dupa cum am vazut din referatul procurorilor, au fost calici puteau verifica macar firmele pe care furau banii CME-ului!!!
  • gigi gigi
    nu mai luati de bune ce scrie pe linkedin, faceti o favoare impostorilor. de exemplu Silviu Viju are mai multa experienta in mediapro decit 7 toderiuci plus doua adascalite

Trimite un comentariu

sus