Skip to main content

Dan Matiescu, director general al Intact Publishing până în august 2018. Jean Cătălin Sandu, condamnat la închisoare, revocat de la Camina Trust

 
sediul Intact
sediul Intact

Intact sediu

Publicitate

HOTĂRÂRI DIN MONITORUL OFICIAL. Mandatul lui Dan Matiescu ca director general si administrator unic al Intact Publishing a fost prelungit pana in 4 august 2018.

Decizia Intact Production, asociatul unic al Intact Publishing, a fost publicată marţi în Monitorul Oficial. Intact Publishing este compania de publishing a Grupului Intact, sub umbrela careia se editează Jurnalul Naţional.

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial se referă la o altă companie din grupul deţinut de familia Voiculescu: Camina Trust. Adunarea generala a actionarilor Camina Trust a hotarat revocarea lui Jean Catalin Sandu din functia de administrator unic al societatii, conform unei decizii in Monitorul Oficial.

In locul sau a fost numit Stefan Soare, pentru un mandat de 4 ani, pana in 9 septembrie 2018. În luna august din acest an, Sandu Jean Catalin a fost condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Asociaţii Camina Trust sunt Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu şi GRIVCO - Grupul Industrial Voiculescu şi Compania.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus