Skip to main content

Diva difuzează serialul Bibiotecarii la o zi de la lansarea în America

 
Screen Shot 2014-12-04 at 3.17.07 PM
Screen Shot 2014-12-04 at 3.17.07 PM

Screen Shot 2014-12-04 at 3.17.07 PMNoul serial TV de aventuri Bibliotecarii (The Librarians), produs de Electric Entertainment, va fi lansat în peste 100 de ţări simultan, având premiera în România la Diva, la 24 de ore de la debutul american, pe TNT, din decembrie 2014.

Publicitate

Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din Bibliotecarii. Televiziunea dedicată publicului feminin va fi difuzat câte un episod, în fiecare luni, la ora 21:00,

În noul serial de aventuri, joacă actori precum Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenţă) în rolul său din trilogia de filme The Librarian, alături de Rebecca Romijn (X-Men). În această producţie mai joacă actorii Christian Kane (Escroci de treabă), Lindy Booth (Dimineaţa morţii) şi John Kim (Pacific), în rolurile membrilor unei echipe care protejează comorile mistice ale lumii, şi John Larroquette - laureat al Premiului Emmy (Night Court, Deception) - în rolul supraveghetorului acestora.

Povestea serialului. Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Flynn Carsen (Noah Wyle, din Spitalul de urgenţă, Falling Skies) pare un simplu bibliotecar, angajat la celebra Bibliotecă Metropolitană din New York, dar sub această clădire se află sediul vechi de secole al cercetătorilor care investighează artefacte ciudate şi periculoase şi care salvează lumea de ameninţările supranaturale.

Când o organizaţie malefică antică, numită Frăţia Şarpelui, ameninţă să distrugă tehnologia şi să readucă magia în lume, Flynn şi noul său Gardian, Colonelul Eve Baird (Rebecca Romijn, din King and Maxwell, X-Men), trebuie să recruteze trei oameni extraordinari, foşti candidaţi la funcţia de Bibliotecar, pentru a lucra împreună. Această echipă de Bibliotecari trebuie să o ia înaintea Frăţiei Şarpelui, pentru a pune mâna pe mitica Coroană a Regelui Arthur - un artefact de mult pierdut, care îi oferă posesorului control asupra oricărui alt obiect magic. Ajunsă în mâini greşite, Coroana poate declanşa puteri devastatoare în întreaga lume.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus