Skip to main content

Mihaela Rădulescu, obligată să şteargă de pe Facebook postările despre Radu Budeanu, patronul Ciao

 
Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

Publicitate

Mihaela Rădulescu a fost obligată de instanţă să şteargă mai multe postări de pe Facebook despre omul de afaceri Radu Budeanu, patronul revistei Ciao! „Obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea”, a decis instanţa.

Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti, printr-o ordonanţă preşedinţială. Aceasta nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.

În plus instanţa o obligă pe Mihaela Rădulescu să se abţină de la afirmaţii defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunţarea în dosarul de fond în care se judecă Budeanu şi vedeta Pro TV.

Pe acelaşi subiect a scris şi Romaniatv.net.

În aceste momente, pagina personală de Facebook a Mihaelei Rădulescu nu mai este accesibilă.

Vedeta de televiziune a postat în ultima perioadă mai multe mesaje despre Radu Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu, cea mai bună prietenă a ei. Mihaela Rădulescu a menţionat de mai multe ori că îşi doreşte ca Budeanu să-i dea fostei soţii o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanţă cu copiii, în afara ţării.

Mihaela Rădulescu l-a acuzat pe Budeanu, în postările sale de pe Facebook, de şantaj şi corupţie.

Decizia instanţei, pe scurt:

În temeiul art. 255 C.civ., obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea. Obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei nr. 43480/3/2014 înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti, publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook. Ia act că se rezervă posibilitatea reclamantului de a solicita cheltuieli pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mario mario
    Foarte tare! Poate inteleg si altii ca fb este o retea de socializare, nu de balacareala si hatereala ... Utilizatorii au si drepturi, si nu poti balacari in stanga si dreapta! A se intelege ca ma refer la personaje ca Mircea Badea si Huidu, ... care scuipa acolo unde au pupat altadata! Abia astept sa le inchida si lor conturile, de hateri! (mai ales ca sunt persoane publice si se vor formatori de opinie, cand de fapt instiga la violenta, cel putin verbala!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!
  • reporter reporter
    cum așa? diva nu știe că nu se face asta? măcar așa, ca doamnă... cum se credea ea că este
  • reporter reporter
    cum așa? diva nu știe că nu se face asta? măcar așa, ca doamnă... cum se credea ea...

Trimite un comentariu

sus