Skip to main content

Ştefan Stan, primul concurent la Ferma Vedetelor

 
Stefan Stan - Killer Karaoke
Stefan Stan - Killer Karaoke

Stefan Stan - Killer Karaoke

Publicitate

Ştefan Stan, cel care a câştigat marele premiu în primul sezon al Vocii României, va păşi în Ferma vedetelor, emisiune ce va fi difuzată la Pro TV. El este primul nume din lista celor 12 vedete care vor locui timp de trei luni, izolate, la fermă, în condiţii de acum 100 de ani, anunţă postul de televiziune.

Ştefan Stan: „Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că îmi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu şi cu cât voi sta mai mult la Fermă, cu atât va fi mai dificil. Nu te lupţi doar cu oamenii de acolo şi cu caracterele lor, ci şi cu timpul. Pe lângă acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrană, electricitate, internet, dar cea mai importantă: lipsa confortului de acasă”, declară Ştefan Stan.


Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii, îi va aduce pe telespectatori în faţa televizoarelor de luni până joi şi sâmbăta, de la 20:30. Publicul va fi martor la viaţa de la fermă şi va descoperi cum vor face faţă provocărilor, cele 12 vedete obişnuite cu o viaţă plină de comfort.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Iulian, eu nu imi permit sa o contrazic pe Andreea Balan, care spunea ca piesele compuse de Keo pentru ea nu au ajuns pe radio. Cauta interviul si fa-te de ras. :)) Loredana nu este stiuta de nimeni? Atunci cum de isi permite sa tina concerte cu bilet, lucru pe care nici Andra nu il face? eu le doresc cariere lungi la ambele. comparatia mea a fost una fortata pentru a sublinia cat de usor poti sa desconsideri o vedeta.
  • Iulian Iulian
    Zici tu ca Andreea Balan nu este la Radio ? Ce radio asculti? Manele FM? Sorry, ea nu este cocalara. Da pe Kiss sau ZU sa vezi ca apare macar o data pe zi, iar Andreea apare la "TE CUNOSC DE UNDEVA!", inainte de a da nume de vedete informeaza-te de trecutul lor. Si despre Andra si Loredana, ce vedete mai sunt astea? Defapt, Andra este, dar Loredana? Inafara de jurata la Vocea nu o stie nimeni, muzica ei nu se prea asculta.
  • Hawkeye Hawkeye
    1. Stirea a fost completata ulterior.
    2. O stire trebuie sa fie completa; "se stie postu" e valabil doar pentru o parte a cititorilor.
    3. E "Pagina de media", prezumam ca trebuie sa fie etalon in comunicare.
  • Florin Florin
    @Gino : hai sa o vedem inainte. :)) tu pe cine asteptai? pe Madonna? nu se poate. este un prim nume bun pentru genul asta de emisiune. sincer, ma asteptam la castigatorul Masterchef, dar poate ca va fi si el.
  • Gino Gino
    E pe dracu un nume bun. E un nimeni. Iar aceasta emisiune va fi un fiasco total.
  • Florin Florin
    mile si toti ceilalti, ati ajuns la un nivel insuportabil. schimbati-va numele in ceva cu antena, fiindca se vede ca si daca era Andra anuntata tot nu erati multumiti. toata lumea stie ca la formatele astea nu o sa le vedeti pe Andra si Loredana. peste tot apar vedete de mana a doua sau a treia, a caror cariera e pe duca sau e in curs de formare. ideea este ca fata de ce vedeti la La maruta, Acces direct, Un show pacatos, Stefan Stan poate fi considerat nu doar vedeta, ci super-vedeta. Andreea Balan nu s-a auzit in ultimii ani pe radio mai mult ca baiatul asta. :)) Nu mai departe de acum vreun an cred ca prezenta ceva la Prima Tv. Asa ca mai incet cu vaicarelile. E un prim nume bun. Ia mergeti si cautati ce mari vedete au participat la acest show pe afara. :))
  • eu eu
    citeste mai bine, apare numele televiziunii
    "Ștefan Stan,......... va păși în Ferma vedetelor, emisiune ce va fi difuzată la Pro TV. El este primul nume din lista celor 12 vedete ......."
  • gigi gigi
    Cand in muzica nu ai niciun viitor, ajungi sa accepti si roluri din astea de cobai prin tot felul de reality show-uri obosite.
  • geo geo
    Se stie postu de televiziune.
    Ptr Mile : cind ex-vedetele Pro tv s-au prostituat la Antene ptr niste audiente modeste nu a fost nicio problema.
  • geo geo
    Asta le este valoarea...Degeaba au cistigat un concurs de tinere talente, nu ii cauta nimeni sa cinte. Au incercat sa il ridice cu o presupusa relatie cu Mantea parca - dar nu a functionat marketigu. Un cintaret de mina a treia...ori a patra...
  • Hawkeye Hawkeye
    Sa observam ca in toata stirea nu exista numele postului de televiziune...

Trimite un comentariu

sus