Skip to main content

Revista auto motor şi sport are un nou redactor-şef, pe Alexandru Gugoaşă

 
Alexandru Gugoasa
Alexandru Gugoasa

Alexandru GugoasaBurda Media București anunță modificări în conducerea editorială a revistei auto motor și sport.

Publicitate

Începând cu 1 martie, Alexandru Gugoașă va coordona revista auto motor şi sport, din poziția de redactor-șef.

Cine este Alexandru Gugoaşă

Alexandru Gugoașă face parte din echipa auto motor și sport din 2007. De-a lungul timpului, el a a semnat în paginile revistei: teste auto, analize comparative, interviuri cu lideri din industria auto, precum și rubrica “Contrapunct”.

Ce noutăţi aduce revista auto motor şi sport 

"Anul 2015 aduce brand-ul auto motor și sport mai aproape de public prin organizarea unor evenimente ca Auto Fashion & Style (1-8 martie, Mall Promenada/București), prezența în cadrul Salonului Auto Moto (1-5 aprilie, Piața Constituție/București), prin parteneriatele cu Federația Română de Automobilism Sportiv și campaniile planificate până în 2017 alături de Carta Europeană a Siguranței Rutiere", potrivit unui comunicat de presă al grupului de presă Burda.

auto motor si sport

Despre Burda

Burda International GmbH este activă pe 21 de piețe, publică în prezent peste 230 de reviste și oferă un număr mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrala și de Est, cu o extindere rapidă și pe piețele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucrează pentru Burda International.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus