Skip to main content

Se ţine de glume. Cum a reacţionat NASA după ce Interstellar a primit Oscarul pentru efecte speciale

 
nasa
nasa

nasa

Publicitate

Agenţia NASA, reponsabilă cu programul spaţial public al SUA, a reacţionat pe pagina sa de Twitter după ce filmul Interstellar, a cărui acţiune se petrece în spaţiu, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru efecte vizuale. „Interstellar a câştigat Oscar 2015 pentru efecte vizuale. Iată o imagine cu Pământul. Fără efecte”, au scris cei de la NASA, deasupra unei imagini cu Pământul.

În seara galei Oscar, cei de la NASA au mai avut două postări cu trimitere la Interstellar, înainte ca filmul să fie premiat. „În timp ce Interstellar se aşteaptă să fie premiat, @NASAKepler lucrează să găsească noi planete”, au mai scris cei de la NASA.

Vezi AICI lista completă a câştigătorilor premiilor Oscar

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Puteti sa puneti audientele de sambata,sa vedem Others(Digisport),ce audienta a avut la finala Simonei Halep!
  • abdu rehab abdu rehab
    nu am vazut Filmul, si poate nu il voi vedea prea curand, dar zic ca Christopher Nolan a facut o Treaba Binisoara, chiar daca a mai copiat putin din Star Trek, si 2001: Odiseea Spatiala dar e bine si asa, un fel de Inspiratie poate? asta este, pana la urma nu credea toata Lumea ca Nolan va face Filme cu Batman (cu sau fara Christian Bale in Distributie) pana la Adanci Batraneti. Lumea si Viata Continua peste tot si de tot. si daca este un Film Sci-Fi, era de Asteptat ca NASA sa isi spuna parerea, ca daca e un Film cu Navete Spatiale, este si asta un Factor Important.
  • Mihai Mihai
    Toate pozele sunt de pe contul NASA. Genialule :)
  • Razvan Stefan Razvan Stefan
    Mă așteptam măcar de la uni site care se ocupă cu și de medioa să respecte minimum cerințelor jurnalistice. Puteți să-mi spuneți care este imaginea difuzată de NASA și care este cea din film, genialilor?

Trimite un comentariu

sus