Skip to main content

Stirile Pro TV şi TVR 2 îl sărbătoresc pe Gheorghe Hagi

 
Hagi, Andreea Esca, Olanois
Hagi, Andreea Esca, Olanois

Colaj: Paginademedia.ro
Colaj: Paginademedia.ro

Publicitate

Ştirile PRO TV vor prezenta, în această seară, un interviu în exclusivitate cu Gheorghe Hagi, realizat de Andreea Esca.

Iar TVR 2 îi dedică fotablistului o ediţie specială a emisiunii Replay, mâine, chiar în ziua în care Hagi împlineşte 50 de ani.

În platoul televiziunii publice vor fi prezenţi 50 de suporteri turci. Emisiuea va fi difuzată de la ora 20.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

Despre interviul oferit de Gheorghe Hagi prezentatoarei Andreea Esca

Andreea Esca a realizat pentru Ştirile PRO TV un interviu în exclusivitate, care omagiază întreaga sa carieră, dar şi pe Gheorghe Hagi – omul.

Prima parte a interviului va putea fi urmărită astăzi, iar a doua parte joi, 5 februarie, în cadrul Ştirilor PRO TV de la ora 19:00 şi integral pe sport.ro.

Interviul este un portret complet al lui Hagi, omul şi sportivul din spatele numelui, care abordează teme variate precum: cariera de fotbalist, cea de antrenor, familie, planuri de viitor, copilărie, dar şi cum se simte în postura de tată de fată, potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Andreea Esca, despre interviul cu Hagi:

„Am avut onoarea să îl intervievez pe Gheorghe Hagi în câteva momente foarte importante ale vieţii sale şi, de fiecare dată, am găsit acelaşi om dedicat profesiei şi familiei sale. Cred că ar trebui să fie un model pentru toţi sportivii care vor să facă performanţă. Acum m-am bucurat că am şi jucat un pic de fotbal cu el şi mi-a părut bine că după ce i-am spus câteva cuvinte în machedoneşte m-a întrebat dacă vorbesc limba, ceea ce înseamnă că m-am descurcat bine. Mi-a dat întâlnire la un interviu peste încă 10 ani, aşa că îi doresc La Mulţi Ani şi promit că aşa vom face!” – a declarat Andreea Esca.

Gheorghe Hagi, sărbătorit în ediţia specială Replay de la TVR 2

În ziua în care Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, împlineşte 50 de ani, emisiunea de sport Replay îi dedică o ediţie specială de aniversare.

"Va fi o ediţie de colecţie, exclusivitate Replay, într-o seară în care invitatul lui Marian Olaianos şi al lui Marius Mitran este chiar „Regele" fotbalului românesc: Gheorghe Hagi", spun reprezentanţii postului public, într-un comunicat de presă.

O noutate a ediţiei aniversare este prezenţa publicului în studioul Replay.

Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay de la TVR 2:

„Am pregătit o oră de imagini senzaţionale numai din cariera lui Gică Hagi. Apoi, în cea de-a doua oră de emisie avem alte imagini în premieră. Pentru prima dată, vom auzi comentariul original al televiziunilor columbiene şi argentiniene în momentele în care Hagi înscria golurile în meciurile cu Columbia şi Argentina de la CM din 1994. De asemenea, urmărim în premieră ce spune Maradona, care comenta atunci pentru televiziunea argentiniană, despre prestaţia lui Hagi în timpul meciului”, spune Olaianos.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • comentac comentac
    la multi ani, hagi :)
    cat despre purcica nationala, o felicitam ca a mai dat cateva gramute jos
  • beny77 beny77
    super tare ,felicitari pentru emisiune !!!

Trimite un comentariu

sus