Skip to main content

Alexandra Stoian, la ştirile din sport Pro TV, în locul Ralucăi Arvat

 
Alexandra Stoian mica
Alexandra Stoian mica

Alexandra Stoian, până acum prezentatoare a ştirilor Pro TV, s-a mutat de la pupitrul ştirilor din sport. Ea o înlocuieşte pe Raluca Arvat, cea care a intrat recent în concediu de maternitate.

Publicitate

Ea se alătură grupului de prezentatori din sport ai Pro TV, Corina Caragea şi Vadim Vijeu.

Alexandra Stoian: „Am trecut la o altă categorie a profesiei mele şi am luat-o ca pe o provocare, o ocazie să încerc şi altceva, ţinând cont că stilul ştirilor din sport este diferit. Îmi place echipa alături de care lucrez, îi apreciez pentru modul în care îşi fac treaba şi fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relativ nou pentru mine."

Alexandra şi-a început cariera în media la PRO TV Iaşi, unde a lucrat atât ca reporter de teren, cât şi ca prezentatoare. Acum trei ani a venit în Bucureşti, unde a ajuns direct la pupitrul Ştirilor PRO TV, fie alături de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John
    Acum o sa -i vina randul Corinei la concediu de maternitate, fericit o fi cel care va fi viitor tatic cu o frumusete ca ea.
  • Alexandra Stoian de la Pro TV Iasi, la stirile din sport Pro TV,
    […] Alexandra Stoian: „Am trecut la o altă categorie a profesiei mele și am luat-o ca pe o provocare, o ocazie să încerc și altceva, ținând cont că stilul știrilor din sport este diferit. Îmi place echipa alături de care lucrez, îi apreciez pentru modul în care își fac treaba și fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relativ nou pentru mine.” (sursa: paginademedia.ro) […]
  • Florin Florin
    Mile, alte emisiuni ar merita scurtate la Antena. Trebuie scurtate stirile? Doar publicul hotareste. Acum cativa ani toate stirile incapeau in intervalul 19-20. Publicul a zis ca vrea mai mult si a primit. Traim in tara in care Protv are mici probleme ca s-a hotarat sa puna doua show-uri pe seara, in timp ce telenovele turcesti tin in fata ecranelor telespectatori fideli cate 3 ore pe seara, iar Antena 1 mai apuca sa se laude ca bate Protv-ul pe nu stiu ce target doar pentru ca face emisiunile mai lungi. Dar tu ai problema cu stirile? De ce? Nu ai gasit alta stire despre Protv in care sa arunci cu noroi in postul tau preferat? :))
  • geo geo
    Da. Ce depășește 30 de minute la Antena 1 chiar devine plictisitor.
  • mile mile
    si la antena stirile trebuie scurtate
  • Florin Florin
    stai linistit mile ca au si ei stiri, doar ca nu le zice neaparat asa. Good Morning America e 90% emisiune de stiri. Nu stiu neaparat cat sport au, dar sa vezi cat meteo baga ei. Fiecare tara are particularitatile sale. Nu e rau, nu e bine. Bine, in capul tau e rau tot ce inseamna Protv si tot ce face Antena e bine.
  • mile mile
    la bbc stirile dureaza 30 de minute , cand au sport , la rai doar 3 minute , nu au nici abc , nbc, cbs , doar la noi stirile ocupa jumatate din prime time , 90 de minute
  • geo geo
    Am remarcat asta...la Antena 1...care oricum nu este o televiziune...
    Și da, ai dreptate...am remarcat știrile din sport de la CNN, de la BBC, de la RAI 1...Desigur, pentru tine, acestea sunt niște televiziuni de cartier.
  • mile mile
    marile tv din lume nu au stiri din sport
  • Andreea Andreea
    Am vazut-o intr-o seara prezentand. Mie imi place, e frumoasa, are experienta, prezinta bine.
  • geo geo
    Asta habar nu are de sport, ca să o citez ”fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relativ nou pentru mine”. Cred că este blondă naturală, pasionată și dependentă cititoare de prompter. Măcar frumoasă să fie, dacă altceva nu este.
  • Dan Dan
    Doar intreb..gasiti ceva fracturi de logica in formularile urmatoare..?

    "Alexandra Stoian, în trecut prezentatoare a știrilor Pro TV, s-a mutat de la pupitrul știrilor din sport. "
    "Acum trei ani a venit în București, unde a ajuns direct la pupitrul Știrilor PRO TV, fie alături de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00."

    Serios, cum scrieti articolele acestea?
  • Stoian Ciprian Stoian Ciprian
    Ma simt mandru ca o cheama Stoian! :D

Trimite un comentariu

sus