Skip to main content

Ferma vedetelor de pe Pro a fost iadul bucătarilor de pe Antena 1. Showul de cooking, locul trei, cu audienţe de aproape trei ori mai mici

 
Ferma Vedetelor - concurenti
Ferma Vedetelor - concurenti

ferma

Publicitate

AUDIENŢE. Prima confruntare directă dintre Ferma vedetelor (showul care a început aseară pe Pro TV) şi Iadul bucătarilor s-a terminat cu înfrângerea categorică a showului de cooking de pe Antena 1.

La nivel naţional, Ferma vedetelor a avut o audienţă de trei ori mai mare decât Hell's Kitchen. Cu Iadul bucătarilor, Antena 1 a fost pe locul al treilea, fiind depăşită de Kanal D (cu serialul Trădarea).

Diferenţa a fost mai mică la oraşe: Ferma a avut o audienţă dublă, dar Antena 1 a fost tot pe poziţia a treia.

Cele două emisiuni, aflate la startul acestui sezon, s-au intersectat două ore (de la 20.30 şi până la 22.20). După Ferma vedetelor, showul de pe Antena 1 s-a mai întins 40 de minute, până la ora 23.00, la concurenţă cu o ediţie specială Sunt celebru, scoate-mă de aici, fără mari variaţii de audienţă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele pe intervalul de intersecţie Ferma vedetelor - Iadul bucătarilor:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Ferma vedetelor a fost urmărită de 2,4 milioane de telespectatori pe minut. Locul doi a fost al Kanal D, cu 1,6 milioane. Pe intervalul de intesecţie, Iadul bucătarilor a avut o medie de 790.000 de români în fiecare minut.

URBAN. Acelaşi clasament şi la oraşe. Pro TV a avut prima poziţie cu un milion de telespectatori pe minut, urmat de Kanal D, foarte aproape (900.000) şi, pe locul trei, de bucătarii de pe Antena. Iadul a avut o medie de 485.000 de telespectatori.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, Ferma a numărat 640.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani în fiecare minut. Au urmat Kanal D (aproape 300.000) şi Iadul de pe Antena 1, la egalitate cu postul turcesc pe targetul comercial.

Audienţa posturilor TV luni, 9 martie, pe intervalul de intersecţie Ferma vedetelor (Pro TV) - Iadul bucătarilor (Antena 1), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share
1 Pro TV 2.394.000 13 23.1
2 Kanal D 1.646.000 8.9 15.9
3 Antena 1 787.000 4.3 7.6
4 Antena 3 682.000 3.7 6.6
5 Acasa 435.000 2.4 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 9 martie, pe intervalul de intersecţie Ferma vedetelor (Pro TV) - Iadul bucătarilor (Antena 1), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share
1 Pro TV 995.000 9.9 18.1
2 Kanal D 900.000 8.9 16.4
3 Antena 1 484.000 4.8 8.8
4 Antena 3 473.000 4.7 8.6
5 Acasa 234.000 2.3 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 9 martie, pe intervalul de intersecţie Ferma vedetelor (Pro TV) - Iadul bucătarilor (Antena 1), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. Persoane Rtg% Share
1 Pro TV 640.000 12.7 27.3
2 Kanal D 295.000 5.9 12.6
3 Antena 1 294.000 5.9 12.6
4 Acasa 104.000 2.1 4.5
5 Antena 3 98.000 1.9 4.2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    Oricum tinand cont de acest exod al vedetelor de la o televizune la alta, nu mai stii daca urmaresti Pro TV sau Antena. Mare batalie!
  • Back-up plan | hoinaru.ro
    […] un “back-up plan”, pentru că emisiunea cu ţipat şi farfurii aruncate pe jos are un viitor strălucit după ce a fost bătută la debutul sezonului 2 de o telenovelă şi de al 145-lea show cu vedete […]
  • abdu rehab abdu rehab
    indiferent ce ar face ProTV, tot ProTV in Final iese Marele Castigator, si chiar daca ProTV nu mai difuzeaza Filme cu Schwarzenegger, Stallone, Seagal, Van Damme, si Willis si tot nu se stie salariul lui Esca, tot va face cumva sa aiba Audienta cat Godzilla, si Ferma Vedetelor si Sunt Celebru face bine mersi audienta. si Antena 1 nu mai are pretentii de Locul 2, pentru ca Locul 2 este rezervat pentru Kanal D, si Antena 1 sa se multumeasca cu Locul 3 sau 4.
  • mamaruta mamaruta
    Oare cum se simte Maruta stiind ca emisiunea lui e singura care nu bate Antena in conditiile in care toate celelalte emisiuni de la Pro fac performanta ? Nu l ajuta nici nashicu , nici nashica , nici copilul, nici nevasta ...nici macar vedetele de la showrile de succes ale protv aduse apoi la el in platou . #marutaoaremica :)
  • Adela33 Adela33
    Multi au luat teapa ca au plecat de la Protv la Antena , credeau ca fac audienta si nu au rezistat , Protv ul a lansat singur vedetele nu a luat de la alti cum a facut si face Antena , ca de exemplu Mihai Petre, sefi de la Master si multi altii
  • ziDzi ziDzi
    ce diferenta mare intre Pro Tv si A1 , nici daca aduni audienta la A1 si A3 nu depaseste pe Protv si asta e doar inceputu , urmeaza la Pro tv : R. au talent , Las Fierbinti, Vine sefu si duminica film de film ,Bv Bv
  • OHM OHM
    desi de cele mai multe ori emisiunile cu audiente modeste isi scot banii, pt ca raportat la investitii, sumele se acopera din publicitate, "iadul bucatarilor" indraznesc sa cred ca este un esec si ca audiente, dar si economic. cei trei chefi sunt platiti bine, decorul si bugetul pt produse trebuie sa fie si el scump etc. ma tem ca asta va fi ultimul sezon.
  • Iulian Iulian
    Audienta slaba pt. Antena 1, le recomand reducerea emisiunilor(gen: Iadul, Burlacul) si sa aduca filme noi, sa-si faca posturile HD, pentru ca acum conteaza HD!
    In loc sa plateasca salariul lui Andrei Andrei(Burlacul) de 1.000 de euro/editie mai bine ar cumpara filme 2013-2014.
  • Cifrele primei confruntări directe dintre Pro TV şi Antena 1: ve
    […] în care Pro TV s-a impus ca lider de audienţă pe toate cele trei segmente de public, potrivit Paginademedia.ro. Astfel, la nivelul întregii ţări Pro TV a înregistrat cifre de trei ori mai mari decât Antena […]
  • John John
    Frumoasa emisiune. M-am uitat de la inceput pana la sfarsit. De 1000 de ori mai interesant decat "Sunt celebru...".
  • pArA pArA
    Ferma nu prea m-a fermecat la prima editie , dar sa vedem cum se dezvolta pe parcurs ... Nu as vrea sa ma pronunt inante sa mai treaca cateva episoade , dar pare mai slabut ca si calitate si productie , decat Sunt Celebru. Helciug mi se pare ca exagereaza , adica da e OK , e un fel de show man , dar daca continua asa 3 luni de zile presimt ca o sa provoace treptat mai mult scarba decat entertaiment.

    M-am uitat si la Hell Kitchen , azi noapte , pe net ... si e cam identic cu sezonul 1 , adica personaje puse pe tapet sa provoace intriga si can-can in loc sa uimeasca prin calitatile lor ca bucatari (amatori sau profesionisti) ... Mi se pare ca e si cam grabit , fata de sezonul 1 , cred ca o sa fie mai scurt , pare facut doar de dragul de a mai face inca un sezon , ca sa aiba ce sa dea pe post. Productia la fel de jenanta ca in primul sezon , imaginea la fel de spalacita , zici ca filmeaza cu echipamente de acum 20 ani , am vazut SD-uri scalate 16:9 mai bune la multe alte televiziunii , A1 nu e in stare nici un SD decent sa ofere , ce sa mai vorbim de HD.
  • cristi cristi
    Ferma va fi interesanta cel putin din ce s-a filmat pana acum. Vor fi momente interesante iar duelurile chiar sunt tari
  • Andrei Andrei
    Mama ce bataia a luat antena 1.Macar la premiera primului sezon a trecut de 1 mil acuma se pare ca n-au reusit nici pe departe sa-si depaseasca ''recordul''
  • andrei-constantin andrei-constantin
    deci cum ziceam ,strategia turcilor da roade si asa va fi de luni pana vineri cel putin....
  • Florin Florin
    mai bine decat credeam, dar ca la Sunt celebru trebuie sa asteptam sa vedem ce se va intampla zilele urmatoare. pe mine nu m-a convins prima editie.

Trimite un comentariu

sus