Skip to main content

Preşedintele CNA dă în judecată instituţia pe care o conduce şi şase membri ai Consiliului. Vrea anularea Regulamentului de Funcţionare a instiuţiei

 
laura georgescu
laura georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Laura Georgescu, preşedintele CNA, îşi cheamă colegii în judecată şi instituţia pe care o conduce. Şefa CNA a deschis la Curtea de Apel o acţiune prin care solicită anularea Regulamentului de Ordine şi Funcţionare, votat de membrii CNA la data de 16 septembrie 2014 şi care a limitat din „puterile” preşedintelui.

Potrivit datelor de pe portalul instanţelor, dosarul a fost înregistrat pe 9 martie 2015. „Pârâţii” pe care Laura Georgescu îi cheamă în judecată sunt Consiliul Naţional al Audiovizualului şi pe şase dintre membrii CNA: Monica Gubernat, Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Florin Gabrea, Radu Călin Cristea şi Viorel Vasile Buda.

Contactată de paginademedia.ro, preşedintele CNA a declarat: „Vreau să văd interpretarea legii. Motivul este unul singur, aplicarea corectă a legii.”

Potrivit Rof-ului votat la momentul respectiv, şedinţele CNA, care până atunci erau conduse doar de preşedinte, au început să fie prezidate de fiecare membru în ordine alfabetică. O altă modificare a fost că toate direcţiile, mai puţin cea de audit, au intrat în subordinea Consiliului şi nu a preşedintelui, ca până atunci.

Rof-ul a fost adoptat în septembrie anul trecut cu votul a opt membri: Viorel Buda, pe atunci vicepreşedintele Consiliului, şi Monica Gubernat, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Florin Gabrea, Radu Călin Cristea, Răsvan Popescu şi Cristina Trepcea. Christian Mititelu, pe atunci şi el membru în Consiliu, a votat "împotrivă".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    si televiziunile tac, tac, tac...... ca si dom,nii si doamnele din comisiile de cultura de pe la senat si camera deputatilor....
  • Laura Codruta Kovesi Laura Codruta Kovesi
    Base este protejatttt de moaa! Muhahahaha
  • Gaetano Gaetano
    Asta e dusa rau cu pluta !! La mititica cu tine, Lauro !!

Trimite un comentariu

sus