Skip to main content

Prezentatoarea Aura Poteraşu pleacă de la postul public şi din presă. A fost martor într-un dosar de proxenetism

 
aura porterasu
aura porterasu

Aura Poteraşu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public şi să iasă din presă. Potrivit unui anunţ postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR. „Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declaraţii în calitate de martor.

Din informatiile Paginademedia.ro, matinalul TVR va continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterşsu apărea pe post până acum.

Ce a scris Aura Poteraşu pe Facebook:

„Dragi prieteni, dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele. Cei cu care am reuşit să mai povestesc în ultima perioadă ştiu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiţie, mize şi să risc! Vreau să mă bucur de energia şi tinereţea mea, să învăţ lucruri noi! Şi să mă bucur în continuare de oameni (mereu alţii, mereu altfel). Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles ce şi cât îmi poate capul şi m-aţi ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor şi autosuficienţilor care doar mi-au mâncat ficaţii, nu le mulţumesc!

Sunt fericită şi optimistă! „Te duci la mai bine?”, m-aţi întrebat mulţi. Mă duc acolo unde simt că trebuie să fiu acum. Şi ăsta este singurul lucru care contează. Doamnelor şi domnilor, la revedere.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ardei ma Ardei ma
    Asa zic si fetele de pe centura: "mereu altii, mereu altfel". Buna alegere!
  • viorica teverista viorica teverista
    rautacioase sunteti fetelor. ce aveti cu saraca fata. auzi tu betoane, masaj, peturi, pr. ea nu pleaca de rusine ca a facut prostii sau ca l-a turnat pe proxenet la judecatorie, ea pleaca sa riste, sa traiasca. cum sa stea cu prabusitii astia din tevereu, cat sa-i mai suporte! bine ca ne-a zis acum ce parere are, dupa ce pleaca. pana acum era lapte si miere saracuta.
  • Andrei Andrei
    Cum zice duduia... "mereu alții, mereu altfel". Buna alegere!
  • geo geo
    Vreau și eu o programare, dacă se poate...
  • Lukkaci Lukkaci
    I-a oferit Negoita un loc la betoane in sector, ca are mult de turnat si din cand in cand un post de maturator in parcuri, ca da bine la imagine.
  • Zgabi Zgabi
    Eu zic ca se apuca de PR.
  • Stelian Tanase Stelian Tanase
    Mai bine se apuca de strans peturi pe Ialomita tot pe cont propriu. Sa vezi competitie acolo si risc garantat. Cat despre miza, e mare, e bataie pe peturi in zilele noastre.
  • Digi mobile Digi mobile
    Pai la masaj erotic are parte si de competitie si de mize si de risc, pe cont propriu. Iar la puscarie si mai multa actiune.
  • Gina Valentina Gina Valentina
    Draga, apuca-te de masaj erotic pe cont propriu, daca tot ai experienta in domeniu...
  • catcosta catcosta
    pai cat costa papusa? ca vin si eu !!!
  • Petre Dorin Petre Dorin
    Si totusi, daca nu-l turna ea pe Tamarjan la judecatorie, nu-si lua cu executare peshtele.
  • Pt Livia Pt Livia
    Bine zis Livia!
  • geo geo
    Vai, ce pierdere ptr TVR.
    Era deja o ”vedetă” plictisită de ”autosuficienți”.
    Pe bune, se uita cineva la știrile matinale ale TVR...cred că dacă bagă mira, scot o audiență mai bună.
  • Livia Pila Livia Pila
    Mai multe persoane din TVR ar trebui sa o urmeze. Incepind cu Stelian Tanase, Adrian Bucur, Razvan Butaru, Cristian Zgabercea, continuind cu Razvan Bucuroiu, Dorin Gherghescu, Gabriela Iliescu Avram, Cristina Soare, Ramona Avramescu si amantul, Alina Stancu,
  • geo geo
    Daaa...trecutul se răzbună, din păcate...și Tonciu și Cruduța și Trașcă și toate celelalte tot ”martore” au fost, nu-i așa...

Trimite un comentariu

sus