Skip to main content

Pro TV va difuza o emisiune cu aparenţă de reality: Lecţii de viaţă. Ce se întâmplă cu Măruţă

 
lectii de viata
lectii de viata

UPDATE. Sunt produse 40 de episoade, însă nu este luată o decizie definitivă legat de difuzarea tuturor episoadelor, au declarat oficialii Pro TV, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Pare reality, dar este făcut după un scenariu. Pe scurt, e un "scripted reality". Acesta este genul unei noi emisiuni pe care Pro TV o pregăteşte în perioada următoare: "Lecţii de viaţă". Emisiunea va fi în grilă temporar, pe un interval din emisiunea La Măruţă, după cum apare chiar pe site-ul producătorilor. Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Măruţă, în continuare.

Emisiunea va fi produsă de Constantin Entertainment şi va fi, după cum scriu producătorii pe site, un "scripted reality".

FAKE REALITY. În prezent, din emisiunile care rulează pe posturile TV, sunt încadrate la acest gen emisiuni precum Ochii din umbră (Kanal D), Te vreau lîngă mine (Kanal D), Iubire interzisă (Naţional TV), Fosta mea iubire (Naţional TV), Vreau să divorţez (Prima TV).

Când va fi în grilă. Măruţă, mai devreme

Potrivit site-ului producătorilor, emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, cînd, în mod normal, se difuzează La Măruţă.

Din informaţiile Paginademedia.ro, pe intervalul difuzării acestui show, Măruţă va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi revine până la ora 18.00, când începe Lecţii de viaţă.

Din descrierea emisiunii Lecţii de viaţă, potrivit site-ului producătorului:

"Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile."

Pana la ora redactarii articolului, reprezentantii Pro TV nu au dat detalii despre noul show.

Screen shot 2015-03-22 at 9.49.28 PM

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionel Andreea Ionel Andreea
    greseli gramaticale si de vocabular...
  • Iulian Iulian
    1 milion la Kanal D? Tu stii ce aberatii zici aici? Teo daca are 500.000 :)
  • Florin Florin
    e trailer pe site-ul Protv. astia stiu sa fac trailer bine si la emisiuni din astea care se stiu de cacao de la inceput.
  • Iulian Iulian
    Ce-as rade daca Simona ar incepe de la 16:00 - 19:00 emisiune si sa fie peste Maruta si noua productie:))
  • Iulian Iulian
    "Mizeriile de la acces din rect", pai de ce sunt "mizerii"? Ca ajuta oamenii care n-au o casa, care nu au o viata normala? Lasa ca te uiti tu la Maruta si la tiganii lui, si daca cumva el va face ca Simona sa ajute oamenii, deja il ridicati in slavi.
  • Iulian Iulian
    Maine nu se va difuza "Vine Chef-ul", pana dupa Pasti! Va fi Ferma Vedetelor - Luni&Marti 20:30 - 22:30, si Joi&Miercuri 20:30 - 21:30, iar saptamana viitoare Pro are programat meciul Stteaua - Petrolul, joi, 2 aprilie, de la 21:30, iar Ferma va fii luni 20:30 - 22:30 si marti&miercuri de la 20:30 - 21:30, Las fierbinti intra marti&miercuri de la 21:30
  • Iulian Iulian
    Si ce audienta pierde? Simona Gherghe este peste el pe toate targeturile(National, urban & comercial). Poate vroiai sa zici: Castiga! Tine doar 1 ora, si in acel timp lumea la ce sa se uite? N-are la ce, si pierde doar jumatatea aia de emisiune, care era sub Acces

    De aia l-au si mutat sefii Pro, sa ii creasca audienta sau macar sa fie la nivelul Simonei
  • andra andra
    Daca e facuta tot de Constantin dupa modelul Vine Cheful!, atunci Pro TV are o problema. Kitchen Nightmare este un format foarte bun, dar a fost produs foarte prost de Constantin. Cred ca au gresit tara.
  • Vlad Vlad
    Sîmbătă,informația despre noua emisiune „Lecții de viață„ era pe site-ul companiei, acum însă această informație a fost retrasă. Bănuiesc că puteți scrie o știre despre retragerea emisiunii din grila protv .
    http://www.constantinentertainment.com/cmsro/front_content.php?changelang=33&switched=1
  • Vlad Vlad
    @andy : Antena 1 l-a achiziționat

    @andrei-constantin : Cît e difuzată "Românii au talent" nu cred că pleacă, însă din toamnă dacă pleacă Măruță, ar fi bine s/o ieie și pe Andra la pachet.
  • Iulian Iulian
    "te vreau langa mine" fake, hahhaha, unde-s sustinatorii care zic ca este adevarata emisiunea?:))))))))))))))))))))))
  • constantin constantin
    dupa parerea mea CNA ar trebui sa interzica aceste emisiuni gen(ochii din umbra,iubire interzisa,fosta mea iubire,pe banii parintilor,te vreau langa mine)care sunt niste facaturi de 2 lei,nu inteleg de ce telespectatorii prefera astfel de emisiuni,sau prostit de tot.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    e compromis oricum totul ,mai rau fac bagand programe de fictiune vor trage si mai jos intervalul 17-19 care oricum dupa parerea mea va apartine si de acum incolo simonei si antenei pentru mult timp ,dar cel mai rau si-a luat vineri maruta bataie pe publicul comercial facand doar 3,8%rtg si 14,0% share cifre sub media statiei pro tv inregistrand un rating de 5,6% si 27,4% share pe whole day....din toamna maruta nu cred ca va mai fi la pro tv .....
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Daca se hotarasc cei de la Kanal D sa ii dea lui Teo slot dimineata si sa o inlocuiasca seara cu un serial turcesc, va fi jale.

    1. Maruta zboara de tot din grila. Pro difuzeaza Las Fierbinti.

    2. Gherghe pierde 500.000 si ajunge la un milion, la fel ca si Kanal D.

    3. Poate creste si National TV daca baga un serial indian (oare ce o sa aleaga mama?)
  • iulia1 iulia1
    Da dar emisiunile enumerate nu au fost scoase din grila peste noapte. Au mers pana la final sezonului.

Trimite un comentariu

sus