Skip to main content

Salam la TVR. Florin Salam printre „eroii” Iulianei Marciuc, la emisiunea Destine ca-n filme

 
Destine Marciuc si Florin Salam 31 martie
Destine Marciuc si Florin Salam 31 martie

Destine Marciuc si Florin Salam 31 martie

Publicitate

În această săptămână, primul invitat al Iulianei Marciuc la „Destine ca-n filme” este manelistul Florin Salam, anunţă postul public. „Îl descoperim altfel decât îl cunoaştem, altfel decât îl cataloghează lumea”, se mai arată în comunicatul TVR.

Artistul care a concertat cu Paula Seling, Goran Bregovic şi cu Gipsy Kings, „a fost marcat profund de moartea prematură, la numai 27 de ani, a soţiei sale”.

„În încercarea de a-şi domoli imensa durere sufletească, el a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului, însă a avut puterea de a depăşi aceste dependenţe. Acum, Florin Salam îşi continuă viaţa alături de copiii săi şi vorbeşte despre capcana pe care o reprezintă drogurile - dând un puternic semnal pentru pericolul “morţii albe”.”, mai spun reprezentanţii postului public.

Emisiunea va fi difuzată marţi, 31 martie, de la ora 21.00, la TVR 2

Tot în această săptămână, Iuliana Marciuc o va avea invitată pe Raluca van Staden, o cercetătoare din România cunoscută de întreaga lume ştiinţifică. În 2010, la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, a primit Trofeul de aur pentru cea mai buna femeie-inventator.

Invenţia sa, care ar putea salva vieţi, este un senzor care poate depista precoce în organismul uman celulele canceroase, direct din proba de sânge, printr-o procedură simplă care durează mai puţin de 6 minute, înainte de a avea simptomele bolii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Eu as vrea sa nu il mai vad pe Ponta la TVR . Sau pe Nistorescu . Salam are publicul lui platitor de taxe la TVR . Nu agreez genul ,dar nu cred ca ar trebui sa fie o problema ca apare Salam la TVR tinand cont de argumentul reprezentativitatii . Daca toti cei care se revolta pe facebook si pe forumuri s-ar uitat la emisiunile culturale de la TVR poate le-am vedea programate la ore normale de privit la TV si nu dupa miezul noptii .
    Salam apare pe albumul lui Bregovic si e invitatul lui in concerte . E un tip cu o notorietate mare care are si o poveste de viata interesanta ( dependenta de droguri ,renuntarea la ea etc ) . Sa lasam ipocrizia la o parte si sa comentam emisiunea dupa ce e difuzata .
    Cati dintre cei care se revolta ca apare Saalam la TV s-au uitat la ultima emisiune a lui Stefanescu sau la Nocturne . Ca la filme nu ne mai putem uitat la TVR1 dupa ce s-a trezit Stelian Tanase in gand cu BBC NEWS si talkshowrile in prime time( aceleasi pe care le vedem la toate celelalte televiziuni de stiri )
  • Horea Horea
    Salam la TVR???!!!

    RUSINE!!!
  • geo geo
    Adică plătim o taxă la TVR ca să vedem ce anume...pe Salam...și nu vedem Euro 2016?

Trimite un comentariu

sus